Friends: Το απαγορευμένο trailer που έδειχνε τους πρωταγωνιστές με τα εσώρουχα τους

Friends: Το απαγορευμένο trailer που έδειχνε τους πρωταγωνιστές με τα εσώρουχα τους
Αν και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sitcoms όλων των εποχών, υπάρχουν μερικά trailers των Friends που μπορεί να μην έχουν δει ακόμη και οι πιο ένθερμοι fans. Επειδή απλά δεν προβλήθηκαν ποτέ.

Ένα παράδειγμα είναι ένα αμφιλεγόμενο διαφημιστικό του 1994 για την προώθηση της κωμικής σειράς που στη συνέχεια αποσύρθηκε από τον αέρα. Αλλά, ποια είναι η ιστορία πίσω από το απαγορευμένο trailer των Friends στο NBC;

Δύο διαφορετικές εκδοχές της εν λόγω διαφήμισης φέρεται να γυρίστηκαν, πριν το Friends προκαλέσει αίσθηση στην τηλεόραση. Στα διαφημιστικά trailers συμμετείχε ολόκληρο το καστ της σειράς φορώντας μόνο τα εσώρουχά του! Η διαφήμιση ξεκινά με τους Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston και Matt LeBlanc να παρουσιάζονται στην κάμερα ενώ ποζάρουν με λευκά εσώρουχα με φόντο μια διαφήμιση εσωρούχων. Ενώ μιλάνε οι πρωταγωνιστές, παρεμβαίνει η Courteney Cox: «Δεν το κάνω αυτό. Πρόκειται για μια ξεδιάντροπη εκμεταλλευτική προσπάθεια να κάνουμε τον κόσμο να παρακολουθήσει την σειρά μας».

Στο βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ, η Cox συνεχίζει: «Μας έχουν με τα εσώρουχά μας. Δεν θα είμαστε ποτέ με τα εσώρουχά μας… Δεν θα είμαστε με τα εσώρουχά μας, σωστά;».

{https://www.instagram.com/p/CeoeM2vKAry/}

Εν τω μεταξύ, μια δεύτερη εκδοχή της απαγορευμένης διαφήμισης δείχνει και πάλι την Cox να είναι ντυμένη και να αρνείται να ποζάρει με τα εσώρουχά της για να προωθήσει την σειρά.

«Οι Friends έχουν περάσει σε μια νέα εποχή και θέλουν να μας δουν ξανά με τα εσώρουχά μας», εξηγεί η συμπρωταγωνίστρια της Jennifer Aniston, προτρέποντας την Cox να απαντήσει: «Κάθε φορά που μεταφέρουμε ένα μήνυμα στην Αμερική πρέπει να το κάνουμε χωρίς τα ρούχα μας; Είναι εξευτελιστικό, δεν το κάνω».

Ωστόσο, όταν η Kudrow επισημαίνει ότι το Friends θα μεταδοθεί ανάμεσα σε δύο από τις υψηλότερες σε τηλεθέαση εκπομπές του NBC, το Seinfeld και το ER, η Cox αλλάζει γρήγορα τη στάση της, ζητώντας από τους συμπρωταγωνιστές της να τη βοηθήσουν να κατεβάσει το φερμουάρ του φορέματος της.

Στη συνέχεια, το trailer του NBC ολοκληρώνεται με τον Perry να λέει αστειευόμενος στους θεατές «Κοιτάξτε, είμαστε σχεδόν γυμνοί».

Τι θα λένε, άραγε, τώρα που το ξαναβλέπουν τα έξι Φιλαράκια;

{https://www.youtube.com/watch?v=vuRHop7K2KE}




Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 12:58