Αθηνά Οικονομάκου: Γενέθλια με χτύπημα στο γόνατο - Οι φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου

06.03.2023
Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο
Η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο photo: @athinaoikonomakou
Παράξενα τα γενέθλια της Αθηνάς Οικονομάκου φέτος, τη βρήκαν ένα βήμα πριν από το χειρουργείο. Το θέμα είναι αν το γλιτώσει τελικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται σήμερα 37 ετών και το γιορτάζει με χαρά αλλά και με λίγο πόνο. Όπως είδαμε στις τελευταίες ιστορίες της έχει ένα χτύπημα στο αριστερό γόνατο που την ταλαιπωρεί μεν, δεν την εμπόδισε να ανέβει στη σκηνή δε.

Η τελευταία παράσταση του έργου "Η τρελή του Σαγιό" στο οποίο συμμετείχε φέτος τη βρήκε "μπανταρισμένη" με επίδεσμο σχεδόν σε όλο το πόδι. Στις επάλξεις όμως, η Αθηνά Οικονομάκου δεν έλειψε από την τελευταία αυλαία.

666.jpg

Έχοντας την κόρη της στο πλευρό της, η Αθηνά Οικονομάκου έβαζε πάγο στο γόνατο τις ώρες που προετοιμαζόταν για την παράσταση και στη φωτογραφία που μοιράστηκε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο συναίσθημά της μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη λέγοντας πως μόνο τα παιδάκια της τής δίνουν χαρά αυτές τις μέρες.

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την τέλεια σιλουέτα της

65.jpg

Τελικά, αφού τελείωσε κι αυτό, σειρά είχε ο βελονισμός. Στιγμιότυπο και από αυτή την εμπειρία μοιράστηκε η ηθοποιός εκφράζοντας την ελπίδα της να γλιτώσει το χειρουργείο

2_5.jpg

Εμείς να ευχηθούμε και περαστικά και Χρόνια πολλά, φυσικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 16:27