Michael Douglas: Το απίστευτο στοίχημα που βάζει με τη σύζυγό του, Catherine Zeta-Jones, όταν παίζουν γκολφ

Michael Douglas: Το απίστευτο στοίχημα που βάζει με τη σύζυγό του, Catherine Zeta-Jones, όταν παίζουν γκολφ
Είναι από τα ζευγάρια που δεν χορταίνεις να βλέπεις γιατί μετά από 23 χρόνια γάμου είναι ακόμα ερωτευμένοι και ξέρουν πώς να περνάνε καλά. Ο λόγος για τον Michael Douglas και την Catherine Zeta-Jones, οι οποίοι ανάμεσα στην ρουτίνα της επαγγελματικής καθημερινότητας αλλά και στις εξόδους τους, βρίσκουν χρόνο να παίξουν γκολφ βάζοντας ριψοκίνδυνα στοιχήματα. Τουλάχιστον για εκείνον!

Τι εννοούμε; Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι η σύζυγός του τον αναγκάζει να «κατεβάσει το παντελόνι του» αν εκείνος χάσει στο γκολφ. Απίστευτο;

Ο 78χρονος ηθοποιός είπε στον Guardian ότι «Υπήρξαν στιγμές που παίζαμε μεταξύ μας και εγώ έπρεπε να της κάνω ένα μικρό σόου γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί. Αλλά αυτό γίνεται μόνο όταν παίζω με τη γυναίκα μου».

{https://www.instagram.com/p/CMhjiBNsWDg/}

Τον Ιανουάριο του 2016 η Zeta-Jones είχε αποκαλύψει στο Graham Norton Show ότι είναι «καλύτερη» παίκτρια από τον σύντροφό της, και είχε αποκαλύψει ότι, «βάζουμε στοίχημα να κατεβάσει το παντελόνι του αν χάσει μια βολή».

Michael Douglas: Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για παππού της κόρης του

Ωστόσο, αστειευόμενη είπε πως επειδή υπάρχει συνήθως πρόβλημα με τους παπαράτσι τον προτρέπει να «κατεβάσει το παντελόνι του αφού κρυφτεί πίσω από τους θάμνους. Μια συμφωνία είναι συμφωνία».

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από τον Νοέμβριο του 2000 και έχει μαζί δυο παιδιά, εμφανίζεται συχνά μαζί τόσο δημόσια όσο και στα social media.

Catherine Zeta-Jones: Δεν περίμενα ποτέ ότι ο γάμος μου με τον Michael Douglas θα κρατούσε τόσα πολλά χρόνια

Mάλιστα τον Νοέμβριο που είχαν την επέτειό τους, ο δημοφιλής ηθοποιός χρησιμοποίησε τη λέξη «darling» για να ευχηθεί στην Catherine στο Instagram και εκείνη τη λέξη «sweetheart» για να του απαντήσει. Μα τι έρωτας!

{https://www.instagram.com/p/ClGzvtKO7Wk/?hl=el}