Michael Douglas: Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για παππού της κόρης του

10.06.2021
Michael Douglas: Η αντίδρασή του όταν τον πέρασαν για παππού της κόρης του
Αν έχεις ακούσει ιστορίες με μεγάλους σε ηλικία γονείς πιθανότατα να γελάσεις με αυτό το αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Michael Douglas. Πρόσφατα τον μπέρδεψαν με τον παππού της 18χρονης κόρης του, Carys, κατά την αποφοίτησή της από το λύκειο.

Ο 76χρονος σταρ ήταν καλεσμένος στο The Kelly Clarkson Show αυτή την εβδομάδα και εξομολογήθηκε ότι η οικογένεια δεν μπορούσε να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο για την εικονική αποφοίτηση της κόρης, αλλά ήταν μια «υπέροχη εμπειρία».

«Ήταν τόσο υπέροχο, είμαι τόσο περήφανος γι 'αυτήν», είπε ο Douglas πριν μοιραστεί την αστεία στιγμή. «Πρέπει να σου πω Kelly, ότι είναι λίγο σκληρό όταν βγαίνεις έξω και οι άλλοι γονείς λένε: “Συγχαρητήρια… πρέπει να είσαι τόσο περήφανος για την εγγονή σου”, είπε στην οικοδέσποινα της εκπομπής, Kelly Clarkson, η οποία ξέσπασε σε γέλια.

«Είπα,"Λοιπόν, δεν ξέρω φίλε. Ναι, είναι ok”. Δεν θα το πάρω προσωπικά, απλά προσπαθούν να είναι καλοί»

Το να είσαι «μεγαλύτερος» γονέας και να σε μπερδεύουν με έναν παππού ή μια γιαγιά δεν φάνηκε να ενοχλεί τον Douglas, ο οποίος ήταν 58 όταν γεννήθηκε η κόρη του. Και φυσικά, υπάρχουν πολλοί διάσημοι μπαμπάδες που έκαναν παιδιά μετά τα 50 και τα 60. Ειλικρινά, μας αρέσει ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία του και δεν βάφει τα μαλλιά του, όπως έχουμε δει να κάνουν μερικοί άλλοι ηθοποιοί για να δείξουν νεότεροι (όχι πάντα με επιτυχία, μπορούμε να προσθέσουμε)

Ο Douglas έχει επίσης έναν γιο, τον 20χρονο Dylan, με τη σύζυγό του Catherine Zeta-Jones, η οποία παραμένει μια κούκλα στα 51 της χρόνια και τον 42χρονο Cameron, με την πρώην σύζυγο του Diandra.

Πριν από τέσσερις μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού, Kirk Douglas, σε ηλικία 103 ετών. Πάτησε στον σύνδεσμο και θυμήσου πώς τον αποχαιρέτησαν οι δικοί του άνθρωποι.