Linda Evans: Δες πώς είναι στα 80 της η Krystle Carrington της Δυναστείας

14.03.2023
Linda Evans, John Forsythe, Joan Collins
Linda Evans, John Forsythe, Joan Collins (Photo by Bob D'Amico/Disney General Entertainment Content via Getty Images)
Έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκε η Δυναστεία, η θρυλική σαπουνόπερα που την έκανε γνωστή στα πέρατα του κόσμου και για τη Linda Evans είναι, πραγματικά, σα να μην πέρασε μια μέρα.

Γεννημένη στις 18 Νοεμβρίου 1942 στο Κονέκτικατ η Linda Evans ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο τη δεκαετία του '60 και μπήκε σιγά σιγά στον χώρο της υποκριτικής, όμως ο κόσμος τη γνώρισε ευρύτατα από τον ρόλο της γλυκιάς Krystle Carrington στη Δυναστεία.

{https://www.instagram.com/p/CZexZE9Juqb/}

Στην Ελλάδα η σειρά προβλήθηκε την περίοδο από το 1981 μέχρι το 1989, και η Linda μαζί με τον John Forsythe, ο οποίος ερμήνευε τον αγαπημένο της σύζυγο, Blake Carrington και την Joan Collins, ως την "κακιά" πρώην σύζυγο εκείνου, Alexis Carrington Colby Dexter, υπήρξαν οι απόλυτοι σταρς της εποχής [φωτό επάνω]. Εκτός από την αναγνωρισιμότητα η Linda Evans κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της το 1982 ενώ υπήρξε υποψήφια για πολλά άλλα βραβεία όλα τα χρόνια.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νεότεροι, ιδού και οι τίτλοι της πρώτης, εκείνης, σεζόν του 1981, με το αρχικό καστ, γιατί αργότερα πολλοί ηθοποιοί άλλαξαν.

{https://www.youtube.com/watch?v=MijaRcVaRK0}

Έχοντας ξεκινήσει, όπως είπαμε την καριέρα της ως μοντέλο από πολύ νωρίς η ζωή της άλλαξε και, στην ουσία, η καριέρα της ως ηθοποιός ξεκίνησε μετά τη γνωριμία και τον γάμο της με τον σκηνοθέτη John Derek (1968 - 1974) [φωτό κάτω]. Για την ιστορία, πριν από την Evans, ο Derek υπήρξε παντρεμένος με την Ursula Andress (1957 - 1966) και αμέσως μετά με την Bo Derek (1976 - 1988), η οποία κράτησε και το επίθετό του.

linda-evans-john-derek-1968.jpg

(Photo by Archive Photos/Getty Images)

Σημέρα, η 80χρονη, πλέον, ηθοποιός ζει στο σπίτι της στο Rainier, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και συμμετέχει αρκετά σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ, όπως μπορεί κανείς να δει από πρόσφατες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μέσω social media παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως και τότε.

"Η καρδιά μου είναι γεμάτη και η ευγνωμοσύνη μου βαθιά", έγραφε στη λεζάντα των γενεθλίων της η Linda Evans τονίζοντας πως "η ζωή είναι ένα δώρο".

{https://www.instagram.com/p/ClG1oimrCRH/}

{https://www.instagram.com/p/CYUOIUtJziI/}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 18:59