Ashley Graham: Τη ρώτησαν για την άβολη στιγμή με τον Hugh Grant κι εκείνη τον "έσφαξε με το γάντι"

14.03.2023
Ashley Graham: Τη ρώτησαν για την άβολη στιγμή με τον Hugh Grant κι εκείνη τον "έσφαξε με το γάντι"
Photo: @ashleygraham
Μία απο΄ τις πιο viral (με την κακή έννοια) στιγμε΄ς της πρόσφατης γιορτής του κινηματογράφου είχε και συνέχεια

Η Ashley Graham ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου κατά τα φετινά Όσκαρ και μίλησε με πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ κατά την είσοδό τους στο Dolby Theatre. Όλες οι συνεντεύξεις πήγαν ωραιότατα εκτός από μία, αυτή με τον Hugh Grant.

Ο διάσημος ηθοποιός, παρότι δέχτηκε να δώσει τη συνέντευξη δεν έκρυψε καθόλου τη δυσφορία για από τις ερωτήσεις που, προφανώς θεώρησε ανούσιες, απάντησε μονολεκτικά και αδιάφορα, μέχρι και αγενώς θα λέγαμε, ενώ το "γύρισμα του ματιού" στο τέλος έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα".

Ιδού η στιγμή που συζητήθηκε πάρα πολύ τις τελευταίες ώρες.

{https://www.youtube.com/watch?v=TPCHZ8BupKs}

Πράγματι μια άβολη (και λίγα λέμε) με τον κόσμο στο Twitter και στα media διεθνώς να μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον βρετανό σταρ με την "απαράδεκτη συμπεριφορά" του.

Δεν έλειψαν όμως κι εκείνοι που τον χειροκρότησαν υποστηρίζοντας, με λίγα λόγια, πως το πρόβλημα εντοπίζεται στις παντελώς ανούσιες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει και όχι στις απαντήσεις του. Ιδού μερικά παραδείγματα προς αυτή την κατεύθυνση:

{https://twitter.com/bubbaprog/status/1635063288701546496}

{https://twitter.com/Baskerville448/status/1635258413562347520}

{https://twitter.com/JaredLChris/status/1635107391476989952}

Εντάξει, έχουν ένα point όσοι τον υποστηρίζουν όμως, η δική μας άποψη είναι πως εφόσον δέχεσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις που γνωρίζεις σίγουρα (δεν είναι κανένα μαθητούδι στη σόουμπιζ ο Grant) το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι ευγενής!

Έστω...

Ashley Graham: Το ολόγυμνο εξώφυλλο και η εντυπωσιακή εμφάνιση αλά Liz Hurley ενθουσίασαν τους fans

Η Ashley Graham πάντως κέρδισε τα εύσημα για την αξιοπρεπέστατη, ομολογουμένως, στάση της. Το διάσημο plus size μοντέλο στάθηκε παραδειγματικά στο ύψος των περιστάσεων ολοκληρώνοντας άψογα (απο΄ τη δική της πλευρά, τουλάχιστον) μία από τις πιο άβολες συνεντεύξεις όλων των εποχών, έδωσε, όμως και μια απάντηση την επόμενη μέρα.

Οι άνθρωποι του TMZ εντόπισαν την Ashley Graham στο αεροδρόμιο και τη ρώτησαν σχετικά με ΑΥΤΗ τη στιγμή. "Ξέρεις", είπε εκείνη, "Η μαμά μου πάντα μου έλεγε 'να τους σφάζεις με βαμβάκι'" (ελεύθερη μετάφραση από το "Kill them with kindness", για την ακρίβεια) Και τα είπε όλα!

{https://www.youtube.com/watch?v=jNpMZCgOjk4}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 14:44