Leonardo DiCaprio: Με ποια πρώην του ήταν μαζί σε πάρτι για τα Όσκαρ

Leonardo DiCaprio: Με ποια πρώην του ήταν μαζί σε πάρτι για τα Όσκαρ
Τα ζευγάρια πράγματι, τσακώνονται, χωρίζουν αλλά μπορεί να τα ξαναβρούν και η εβδομάδα των Όσκαρ για τα ζευγάρια της showbiz είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθουν και πάλι κοντά. Aν και το συγκεκριμένο έχει μια ιδιομορφία: ότι ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ότι είναι μαζί.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Leonardo DiCaprio και της Gigi Hadid αφού εθεάθησαν (ίσως) να χαλαρώνουν στο Λος Άντζελες στο πάρτι του Darren Dzienciol και του Richie Akiva που έγινε με αφορμή τα Όσκαρ πριν από μερικές μέρες.

{https://www.instagram.com/gigihadid/}

Οι δύο τους ήταν «κρυμμένοι σε μια τέντα προσπαθώντας να μην τους καταλάβουν» είπε μια πηγή στο People. «Ήταν μαζί σχεδόν όλη τη νύχτα και μετά βίας μετακινήθηκαν από τη θέση τους», πρόσθεσε η πηγή. Είναι αλήθεια ότι ο 48χρονος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, θέλει πάση θυσία να μην βγαίνει τίποτα από την προσωπική του ζωή στη δημοσιότητα.

Πώς ο Leonardo DiCaprio παραλίγο να χάσει το ρόλο του στον "Τιτανικό"

Αλλά ας μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα αφού και μια δεύτερη πηγή είπε ότι δεν πιστεύει ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. «Οι δυο τους ήταν σε μια παρέα με πάνω από δώδεκα άτομα στον τομέα VIP (!)» όπως ανέφερε.

{https://www.instagram.com/p/CpvS44npbfE/}

Μπορεί, λοιπόν, να μην ζουν έναν τρελό έρωτα αλλά ένα είναι βέβαιο: ο DiCaprio και η Hadid εξακολουθούν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Και γιατί όχι;

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 13:10