Hugh Grant: Θύελλα αντιδράσεων στα social media για τις αγενείς απαντήσεις του στην Ashley Graham στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Hugh Grant: Θύελλα αντιδράσεων στα social media για τις αγενείς απαντήσεις του στην Ashley Graham στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ
photo: youtube
Ο Hugh Grant είναι γνωστός για το φλεγματικό χιούμορ του ωστόσο υπάρχουν φορες που ξεπερνά τα όρια. Για παράδειγμα οι αγενείς απαντήσεις που έδωσε στην Ashley Graham, η οποία του πήρε συνέντευξη για το δίκτυο ABC λίγο πριν την τελετή των Όσκαρ.

Οι ερωτήσεις που έθεσε η Graham στον Βρετανό ηθοποιό ήταν οι τυπικές που συνηθίζονται σε τέτοιες περιστάσεις, όπως για το τι του έκανε εντύπωση στην τελετή των βραβείων, ποιον θα ήθελε να κερδίσει και ποιος έραψε το κοστούμι του. Ωστόσο, ο σταρ του «Notting Hill» έδειξε τρομερή απαξίωση για τις ερωτήσεις και απάντησε μόλις και μετά βίας.

Όσκαρ 2023: Τα 3 πιο εντυπωσιακά trends που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

«Κανέναν συγκεκριμένα», απάντησε ο Grant, στην ερώτηση αν στηρίζει κάποιον στα Όσκαρ.

Όταν ρωτήθηκε για το σμόκιν του, ο ηθοποιός είπε ότι δεν ήξερε καν τον «ράφτη».

Η Ashley Graham τον ρώτησε, επίσης, για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της πρόσφατης ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery», για να εισπράξει την απάντηση «Με το ζόρι συμμετέχω εκεί. Παίζω για 3 δευτερόλεπτα». Και όταν ο Grant ρωτήθηκε αν διασκέδασε με την ταινία, απάντησε: «Σχεδόν».

Hugh Grant: Πώς ένας καρδιοκατακτητής και αμετανόητος εργένης έγινε σήμερα ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης πατέρας 5 (!) παιδιών

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media δεν είχαν την καλύτερη αντίδραση:

«Η Ashley Graham ήταν τόσο γλυκιά και επαγγελματίας με τον Hugh Grant στη συνέντευξη… και αυτός ήταν απλά ένα αρχ… », σχολίασε ένας χρήστης του Twitter.

«Ο Hugh Grant είναι ένας μαλ…. Ήταν τόσο αγενής με την Ashley Graham στο κόκκινο χαλί», έγραψε ένας άλλος στο Twitter για να συμπληρώσει «Αηδιάζω».

«Μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα Hugh Grant. Αυτός που σου παίρνει συνέντευξη το κάνει για ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες σου και βάζουν χρήματα στην τσέπη σου», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter.

«Τι κόπανος! Όχι ότι δεν το ξέραμε ήδη», σχολίασε κάποιος άλλος.

{https://www.youtube.com/watch?v=JlMeo4VvMm0}

{https://twitter.com/Luevano1/status/1635064405502357508}

{https://twitter.com/billyleemang/status/1635063925682372608}

{https://twitter.com/ReignOfApril/status/1635075042320199680}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.03.2023 - 11:22