Βραβεία Όσκαρ 2024: 12 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

11.03.2024
Βραβεία Όσκαρ 2024: 12 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί
Η φετινή γιορτή του κινηματογράφου κύλησε μέχρι και βαρετά για πολλούς από τους κριτικούς που «έθαψαν» την τελετή και τα άκρως αναμενόμενα βραβεία, όμως ας ρίξουμε μια ματιά στο κόκκινο χαλί όπου επίσης τα πράγματα ήταν κάπως... χλιαρά!

Έκτός από τη «μάχη» να δόθηκε εντός Dolby Theatre υπήρξε ακόμη μία που είδαμε νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί. Οι διάσημες κυρίες της έβδομης Τέχνης ετοιμάζονται όλο τον χρόνο γι' αυτή τη στιγμή και τα φλας παίρνουν φωτιά.

Γενικά είδαμε πολύ μαύρο, πολύ άσπρο, αλλά και παστέλ και έντονα χρώματα με μια ροπή προς τη μονοχρωμία όμως, κάπως πιο κλασικές οι επιλογές των celebrities σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά του κινηματογράφου.

Ιδού μερικές εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε εμείς:

Λευκή Gucci τουαλέτα για την Kristen Dunst, η οποία είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Jesse Plemons.

{https://www.instagram.com/p/C4Wc0cduaML/}

Μία Armani Prive antique ροζ μεταξωτή τουαλέτα με κεντημένους φοίνικες για την Zendaya που μας άρεσε μεν (πάντα μας αρέσει) αλλά αυτή ήταν μία από τις πιο mainstream εμφανίσεις της.

{https://www.instagram.com/p/C4XZoW0Rm-1/}

Ο Ryan Gosling έφτασε στο Dolby Theater με την αδελφή του, Mandi. Gucci και ο Ryan και στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή όταν τραγούδησε το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι τη, I' m just Ken.

{https://www.instagram.com/p/C4WbyvluxsC/}

Η Emily Blunt ήταν, χωρίς αμφιβολία, μία παρουσία που ξεχώρισε. Έχοντας στο πλευρό της (όπως πάντα) τον σύζυγό της, John Crazinsky ντυμένο στους ίδους χρυσούς τόνους, η ηθοποιός που ήταν και υποψήφια στην κατηγορία Β' Γυναικείου ρόλου, έκλεψε τις εντυπώσεις με μια πρωτότυπη δημιουργία Schiaparelli.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το διάσημο ζεύγος συναντά τη Lupita Nyong'o (με Armani Privé απίθανη τουαλέτα) μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία A Quiet Place: Day One, Joseph Quin.

{https://www.instagram.com/p/C4WalehOXSB/}

Η Anya Taylor Joy έδωσε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση βγαλμένη σαν από τα βάθη του ωκεανού με μια δημιουργία Dior Haute Couture.

{https://www.instagram.com/p/C4WcOz4uXIE/}

Όσκαρ 2024: Σάρωσαν Oppenheimer και Emma Stone - Η λίστα με τους νικητές

Η Emma Stone με Louis Vuitton ακόμη μία φορά. Μία μέντα δημιουργία του Nicolas Ghesquiere με έμπνευση επίσης από την Bella Baxter του Poor Things, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις.

{https://www.instagram.com/p/C4WbAPUO0r_/}

Μία εμφάνιση που ξάφνιασε ήταν αυτή της Margot Robbie ως, προφανώς, υπερβολικά anti-Barbie. Με την υπογραφή του οίκου Versace η τουαλέτα της, μέχρι πρότινος, ροζ πρωταγωνίστριας.

{https://www.instagram.com/p/C4Wfaaiujfm/}

Η συμπρωταγωνίστριά της, βέβαια, America Ferrera, «τίμησε» το χρώμα της ταινίας τους με μία λαμπερή ροζ δημιουργία Atelier Versace επίσης.

{https://www.instagram.com/p/C4WXpCSuijn/}

Με μια ολοκέντητη δημιουργία Balenciaga εντυπωσίασε η Michelle Yeoh.

Preview

Jamie Lee Curtis Rules! Με μία κολλητή, μάξι, απόλυτα μινιμάλ, all time classic μαύρη τουαλέτα, η 65χρονη σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις. Χειροκροτούμε.

{https://www.instagram.com/p/C4WPvGqOceT/}

Τέλος η Carey Mulligan με την πιο κομψή (κατά τη δική μας άποψη) δημιουργία της βραδιάς δια χειρός Balenciaga. Απίθανη!

Preview

Τελευταία τροποποίηση στις 11.03.2024 - 14:37