Άνετα σύνολα που μπορείς να φοράς, είτε εργάζεσαι στο σπίτι, είτε στο γραφείο

09.03.2024
Άνετα σύνολα που μπορείς να φοράς, είτε εργάζεσαι στο σπίτι, είτε στο γραφείο
Είτε δουλεύεις στο γραφείο, είτε στο σπίτι, το ερώτημα ‘Τί να φορέσω σήμερα;’ σίγουρα σε απασχολεί κάθε μέρα. Κι αν είσαι από τις γυναίκες που λατρεύουν την άνεση, τότε ίσως αναζητάς και τρόπους να συνδυάσεις στυλ και άνεση, δημιουργώντας looks τα οποία σου ταιριάζουν, χωρίς να σε περιορίζουν.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, μοιραζόμαστε μαζί σου τις καλύτερες ιδέες για άνετα σύνολα που μπορείς να φορέσεις τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο. Γιατί εργασία, παραγωγικότητα, στυλ και άνεση πάνε μαζί!

Φούτερ + παντελόνι

Ένας basic και αγαπημένος συνδυασμός, το φούτερ με το παντελόνι δημιουργούν ένα outfit το οποίο αποτελεί την επιτομή της άνεσης. Αν νομίζεις όμως ότι το συγκεκριμένο look είναι κατεξοχήν αθλητικό, κάνεις λάθος -με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου και να προσθέσεις τη δική σου προσωπική πινελιά. Για να το πετύχεις αυτό, τα κοσμήματα είναι η νούμερο ένα επιλογή. Κι αν θέλεις να εντάξεις στο outfit σου στοιχεία της τελευταίας τάσης της μόδας που επιβάλλει baggy ρούχα, ένα ανδρικό φούτερ σε φαρδιά γραμμή είναι ό,τι πρέπει!

T-shirt + παντελόνα + ζακέτα + sneakers

Αυτό είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα σύνολα που μπορείς να επιλέξεις τόσο για το γραφείο, εφόσον το dress code το επιτρέπει, αλλά και για το σπίτι. Αν είσαι λάτρις του μινιμαλισμού στο στυλ, τότε θα σου ταιριάξει πολύ το συγκεκριμένο outfit από αισθητικής άποψης. Αν όμως θέλεις μία λίγο πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, τότε μπορείς να το ‘ντύσεις’ με διάφορα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, μία ζώνη και αξεσουάρ μαλλιών. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις μία ζακέτα με ιδιαίτερα ή εντυπωσιακά κουμπιά, τα οποία θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στο look σου!

Μάλλινο πουλόβερ + δερμάτινο παντελόνι

Απ’ότι φαίνεται, τα δερμάτινα παντελόνια έχουν έρθει για να μείνουν, αφού κάθε σεζόν φιγουράρουν στις λίστες με τα πιο δημοφιλή trends! Το καλύτερο με το δερμάτινο παντελόνι είναι ότι μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό outfit ξεχωριστό, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον προσθήκες. Επομένως, αν δε θέλεις να ξοδέψεις χρόνο στο να σκέφτεσαι τί να φορέσεις, μπορείς πολύ απλά να χρησιμοποιήσεις ως βάση ένα άνετο δερμάτινο παντελόνι και να το συνδυάσεις με ένα cozy μάλλινο πουλόβερ, είτε μονόχρωμο, είτε ριγέ, το οποίο θα δώσει και μία extra δόση quiet-luxury αισθητικής στο look σου. Αν σκοπεύεις να πας στο γραφείο, μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sneakers κι ένα παλτό!

Κολάν + t-shirt + μακριά μάλλινη ζακέτα + sneakers

Αυτό το outfit είναι μία εξαιρετική επιλογή αν δουλεύεις από το σπίτι και αναζητάς την αμέσως επόμενη πιο άνετη επιλογή από τις πυτζάμες σου. Το καλό με την περίπτωση αυτή είναι ότι δε χρειάζεται να αποχωριστείς την άνεσή σου για χάρη της κομψότητας. Το αγαπημένο σου μαύρο κολάν, μία μακριά ζακέτα (κατά προτίμηση σε ένα neutral χρώμα, όπως το μπεζ ή το γκρι) και ένα ζευγάρι αθλητικά ή οι λατρεμένες σου παντόφλες, σε περίπτωση που σκοπεύεις να δουλέψεις από το σπίτι συνθέτουν το ιδανικό look για τις κρύες μέρες!

Καμπαρντίνα + τζιν + t-shirt

Ο συνδυασμός αυτός είναι το απόλυτο πάντρεμα casual και chic! Η κομψή καμπαρντίνα συνδυάζεται άψογα με όλες τις γραμμές τζιν, από skinny μέχρι baggy και δίνει σε όλα τους μία ιδιαίτερη πινελιά. Ανάλογα με την εποχή, μπορείς να αντικαταστήσεις το t-shirt με κάποιο πουλόβερ για περισσότερη ζεστασιά, όμως το αποτέλεσμα θα παραμείνει εξίσου στυλάτο. Όσο για τα παπούτσια, το κατάλληλο ζευγάρι μπορεί να μεταμορφώσει μεμιάς το look σου από πρωινό σε βραδινό και το αντίθετο. Για ένα all-day look, επίλεξε ένα ζευγάρι sneakers, ενώ για ένα βραδινό, ένα ζευγάρι γόβες!

Πουκάμισο + παντελόνι

Υπάρχουν πολλά πρωινά που σηκώνεσαι και δεν έχεις ιδέα τί θα φορέσεις ή καμία διάθεση να σκεφτείς πιθανούς συνδυασμούς, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν, γι’ αυτές τις μέρες, ο συνδυασμός που δε χρειάζεται πολλή σκέψη, αλλά εγγυάται επιτυχία είναι αυτός του πουκαμίσου με παντελόνι. Απλός, λιτός, κομψός και διαχρονικός, ο συνδυασμός αυτός σου προσφέρει την άνεση που αποζητάς όταν βρίσκεσαι σπίτι, αλλά και την chic και προσεγμένη αισθητική που θέλεις να έχεις στο γραφείο. Πρόκειται με λίγα λόγια για ένα outfit-πασπαρτού!

Είτε δουλεύεις από το σπίτι, είτε από το γραφείο, μπορείς να είσαι και άνετη και στυλάτη, αρκεί να κάνεις έξυπνους συνδυασμούς, όπως αυτοί που σου προτείναμε. Ετοιμάσου λοιπόν να απογειώσεις το work style σου όποια κι αν είναι η τοποθεσία της εργασίας σου!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2024 - 10:35