Hugh Grant: Πώς ένας καρδιοκατακτητής και αμετανόητος εργένης έγινε σήμερα ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης πατέρας 5 (!) παιδιών

22.10.2022
Hugh Grant: Πώς ένας καρδιοκατακτητής και αμετανόητος εργένης έγινε σήμερα ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης πατέρας 5 (!) παιδιών
Όλοι έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας καθώς προχωράμε στη ζωή και αυτό είναι που την κάνει ακόμα πιο συναρπαστική. Και το προσωπικό ταξίδι του ηθοποιού Hugh Grant αποδεικνύει ότι η αμφισβήτηση των πεποιθήσεών μας, ακόμη και η ανατροπή τους, μπορεί να μας φέρει ευτυχία. Στην πραγματικότητα, ο σταρ που ανέκαθεν δήλωνε ότι δεν πιστεύει στον γάμο ή τη δημιουργία οικογένειας, είναι τώρα ένας παντρεμένος άντρας και χαζομπαμπάς και δεν μπορούσε να αισθάνεται πιο ευτυχισμένος γι' αυτό.

Ο Grant έχει πέντε παιδιά με δύο γυναίκες. Τον Σεπτέμβριο του 2011, απέκτησε μια κόρη, την Tabitha, με την Tinglan Hong. Το κινέζικο όνομα της κόρης του είναι Jing Xi, που σημαίνει «χαρούμενη έκπληξη». Ο Grant και η Hong είχαν μια «φευγαλέα σχέση» και μάλιστα είχε δηλώσει τότε ότι η Hong είχε «κακή μεταχείριση» από τα μέσα ενημέρωσης με χαρακτηριστικό παράδειγμα την έντονη πίεση των παπαράτσι που τον εμπόδισε να παρευρεθεί στη γέννηση της κόρης του.

Ηugh Grant: Η συγκινητική εξομολόγηση που έκανε για τα 5 (!) παιδιά του

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Grant απέκτησε το δεύτερο παιδί του, έναν γιο, με την 33χρονη τότε, Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό Anna Eberstein. Λίγο αργότερα η Hong και ο Grant τα βρήκαν για λίγο και μέσα σε αυτή την περίοδο της επανένωσης, η Hong γέννησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, το τρίτο παιδί του Grant, έναν γιο που ονομάστηκε Felix.

Τον Δεκέμβριο του 2015, αυτός και η Eberstein απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, ένα κορίτσι. Το τρίτο τους παιδί, ένα ακόμη κοριτσάκι, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τελικά στις 25 Μαΐου του 2018.

Στα 57 του τότε, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και ως καρδιοκατακτητής είχε κάνει πολλές διάσημες σχέσεις τις τελευταίες δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής με την ηθοποιό Elizabeth Hurley. Και αυτός ο γάμος μπορεί να ήταν μεγάλη έκπληξη για μερικούς, καθώς ο Grant είχε πει ανοιχτά στο παρελθόν ότι δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι προορίζονται για να παντρευτούν.

Άλλαξε εντελώς τις απόψεις του για τον γάμο

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του για τη μονογαμία, λέγοντας: «Νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντιρομαντικό στον γάμο». Είχε προσθέσει επίσης, ότι «κλείνεσαι στον εαυτό σου» όταν παντρεύεσαι.

Εκείνη την εποχή, ο Grant είχε εξηγήσει ότι δεν πίστευε αυτό που λένε ότι υποτίθεται ότι θα είμαστε σε μια αφοσιωμένη σχέση όλη μας τη ζωή. Ο ηθοποιός είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου με την εξής ερώτηση: «Αν πιστεύω ότι τα ανθρώπινα όντα προορίζονται για μονογαμικές σχέσεις για 40 χρόνια; Όχι όχι».

Τώρα είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Αλλά φαίνεται ότι σήμερα, ο Grant είναι πολύ χαρούμενος που άλλαξε τις μακροχρόνιες πεποιθήσεις του και αποφάσισε να αφοσιωθεί στην γυναίκα του. Μάλιστα, ο 62χρονος σήμερα ηθοποιός έχει εξομολογηθεί ότι μετανιώνει που ανέβαλε τον γάμο τόσες δεκαετίες. Παραδέχτηκε, «Λοιπόν, έκανα απλά λάθος». Στη συνέχεια πρόσθεσε, «Ήταν πολύ ωραίο που παντρεύτηκα».

Ο Άγγλος σταρ παραδέχεται επίσης ότι έχει αλλάξει εντελώς τις απόψεις του για την πατρότητα. Αναγνώρισε ότι στο παρελθόν «συνήθιζε να γουρλώνει τα μάτια του» κάθε φορά που ερχόταν σε συζήτηση το θέμα. Ωστόσο, σήμερα, ο πατέρας των πέντε παιδιών αισθάνεται πλήρης στο ρόλο του ως αφοσιωμένος οικογενειάρχης . «Η πατρότητα με εμπόδισε στο να παραμείνω ένας τρομακτικός , παλιοεργένης» είπε.

Ο Grant είχε επίσης αποκαλύψει ότι το να είναι μπαμπάς «ήταν το ωραιότερο πράγμα» που του συνέβη ποτέ. Συνέχισε, εξηγώντας, «Είναι απλά υπέροχο να έχεις όλη αυτή την αγάπη τριγύρω. Ξαφνικά αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου».

Νικολέτα Μακρή