Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και γίνονται Λαίδη και Αλήτης

20.10.2022
Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και γίνονται Λαίδη και Αλήτης
Πέρασαν μια πολύ σοβαρή κρίση αλλά την ξεπέρασαν -μετά φανών και λαμπάδων. Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake γιόρτασαν τη 10η επέτειο γάμου τους και μοιράστηκαν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής.

"10 χρόνια δεν είναι αρκετά! Με κάνεις καλύτερο σύζυγο και πατέρα κάθε μέρα! Σ' αγαπώ τόσο πολύ όμορφε άνθρωπε!", γράφει στη λεζάντα πλάι στο μικρό άλμπουμ που μοιράστηκε για την περίσταση ο Justin ξεκινώντας με ένα κλικ του πρώτου καιρού της σχέσης τους.

Από την πλευρά της, η Jessica Biel μοιράστηκε τις δικές της φωτογραφίες από τις οποίες ξεχωρίζουμε το βιντεάκι όπου οι δυο τους αναπαράγουν την Iconic σκηνή με το μακαρόνι μεταξύ του Αλήτη και της Λαίδης του Disney.

Η σχέση των δύο ξεκίνησε το 2007 και ύστερα από ένα διάλειμμα, τελικά αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011. Παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2012 στην Ιταλία και σήμερα έχουν μαζί δυο γιους τον 7 ετών Silas και τον 2χρονο Phineas.

Ο έρωτας αυτός φαίνεται ότι είναι πολύ ισχυρός, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2019 όταν όταν ο φακός "τσάκωσε" τον τραγουδιστή εμφανώς μεθυσμένο σε μπαρ της Νέας Ορλεάνης, χέρι χέρι με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Palmer", Alisha Wainwright.

Εκείνος ζήτησε δημόσια συγνώμη και εκείνη επιβεβαίωσε ότι τον συγχώρεσε μερικούς μήνες αργότερα, όταν τον παρουσίασε ξανά στο timeline της από όπου τον είχε, διακριτικά, εξαφανίσει!