Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια εμφάνιση στο Instagram της Τάμτα και η πόζα με μάσκα πλάι στη μητέρα του, Μαριάννα Λάτση

21.10.2022
Πάρις Κασιδόκωστας: Σπάνια εμφάνιση στο Instagram της Τάμτα και η πόζα με μάσκα πλάι στη μητέρα του, Μαριάννα Λάτση
Ο Πάρις Κασιδόκωστας συνόδευσε τη μητέρα του σε παρουσίαση βιβλίου και τη σύντροφό του σε βαφτίσια. Φωτογραφήθηκε και με τις δύο.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, η Μαριάννα Λάτση και ο γιος της, Πάρις Κασιδόκωστας, έδωσαν το "παρών" στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, με τίτλο "Ένα θέλω μπορεί".

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο του συνιδριτή και CEO της Panik Records και την εκδήλωση για την παρουσίασή του τίμησαν πολλά δυνατά ονόματα της μουσικής του οικογένειας, ξεκινώντας, φυσικά, από τον συνέταιρό του, Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος συνόδευε τη μητέρα του, Μαριάννα Λάτση και την Άννα Βίσση. Οι τρεις τους μάλιστα πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Παρότι ο 39χρονος επιχειρηματίας κράτησε τη μάσκα στο πρόσωπό του στο μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς, υπήρξαν και μερικές πόζες χωρίς αυτή, όπως η συγκεκριμένη μαζί με το τιμώμενο πρόσωπο.

Την ίδια μέρα είδαμε ακόμη μία φωτογραφία του Πάρι Κασιδόκωστα στο timeline της συντρόφου του, Τάμτα. Ο φακός τους απαθανάτισε χέρι χέρι σε κήπο που είχαν επισκεφτεί για τα βαφτίσια του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια ώρα, παραμένουν πανετυχείς και σύμφωνα με εκείνη είναι ήδη οικογένεια...

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση», είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του πέρσι τον Χειμώνα.