Ashley Graham: Το ολόγυμνο εξώφυλλο και η εντυπωσιακή εμφάνιση αλά Liz Hurley ενθουσίασαν τους fans

29.08.2022
Ashley Graham: Το ολόγυμνο εξώφυλλο και η εντυπωσιακή εμφάνιση αλά Liz Hurley ενθουσίασαν τους fans
Η Ashley Graham καμαρώνει για το σώμα της και για την κάθε γραμμή και δίπλα που αυτό έχει. Όχι μόνο δεν κρύβει τα όποια σημάδια του αλλά τα τονίζει με την κάθε ευκαιρία στέλνοντας ξανά και ξανά το μήνυμα ότι το μόνο που έχει σημασία είναι να αποδεχόμαστε ο καθένας τον εαυτό του όπως είναι!

Στα 34 χρόνια της, η Ashley Graham θεωρείται ήδη Iconic Plus Size Model, έχει τρεις γιους -τους δύο από τους οποίους γέννησε μόλις πριν από 7 μήνες- και αποτελεί έμπνευση για πάμπολες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα στεγανά της "όμορφης, αδύνατης και come il faut τέλειας γυναίκας" που επηρέασε γενιές και γενιές!

Πολύ συχνά μοιράζεται γυμνές της πόζες στα social media στο πλαίσιο του body positivity, όπως για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο, όπου παρακινεί τις γυναίκες να δουν τον εαυτό τους με τα μάτια του Θεού.

Στη συνέχεια, η Ashley μοιράστηκε εικόνες από το επίσης γυμνό εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Perfect (Τέλειο) τις οποίες συνόδευσε από την εξής λεζάντα: "Τέλεια, όπως ακριβώς είσαι".

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση επίσης έχει συζητηθεί πολύ. Στα MTV VMAs που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ (28/8/2022) στο Prudential Center του Newark στο New Jersey έδωσε το "παρών" η Graham και για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο Houghton by Katharine Polk φόρεμα που μας θύμισε κάτι!

Μια μαύρη τουαλέτα με σκισήματα και παραμάνες επέλεξε η Ashley, όπως είχε κάνει και η Liz Hurley το 1994 σε "ΕΚΕΙΝΗ" την εντυπωσιακή εμφάνιση που συζητάμε ακόμη και σήμερα.

Πανέμορφες γυναίκες με αυτοπεποίθηση πάνω απ' όλα και μια ομορφιά που πηγάζει πρώτα πρώτα εκ των έσω!