Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κάνουν μαζί διακοπές και οι fans τους θέλουν ξανά ζευγάρι

29.08.2022
Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper κάνουν μαζί διακοπές και οι fans τους θέλουν ξανά ζευγάρι
Μεταξύ των φωτογραφιών που μοιράστηκε τελευταία η Irina Shayk ήταν και μία με τον Bradley Cooper και οι θαυμαστές τους δεν σταματούν να μιλούν για επανασύνδεση.

Η Irina Shayk και ο Bradley Cooper υπήρξαν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν το 2019 ενώ έχουν μαζί μια κόρη, την 5 ετών, σήμερα, Lea. Οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές και μετά τον χωρισμό ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" πολλές φορές μαζί κατά τη διάρκεια συναντήσεών τους για την κόρη τους. Αυτή η φορά ήταν λίγο διαφορετική, εξ ου και οι φήμες περί επανασύνδεσης φούντωσαν.

Bradley Cooper: Η αποκάλυψη για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε όταν πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σχολείο

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η 36χρονη ρωσίδα καλλονή μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ο προορισμός εμφανώς εξωτικός, χωρίς να αποκαλύπτεται βέβαια, όμως η παρουσία και μόνο μεγαλόσωμων γουρουνιών στην παραλία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το Big Major Cay. Πρόκειται για ένα ακατοίκητο από ανθρώπους νησί στις Μπαχάμες, το οποίο φιλοξενεί περίπου 20 γουρούνια με τα οποία οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν μαζί.

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε η Irina, όμως δεν ήταν μόνη καθώς σε μία από τις εικόνες που μοιράστηκε τη βλέπουμε μαζί με τον Bradley Cooper. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό όλο χαρά και οι fans έδειξαν να το χαίρονται αφάνταστα!

Ως προς τα προσωπικά των δύο πρώην συντρόφων πάντως, αυτό τον καιρό, οι (ανεπιβεβαίωτες, φυσικά) φήμες θέλουν τον Cooper σε νέα σχέση με τη στενή συνεργάτιδα της Hilary Clinton, Huma Abedin, ενώ για την Irina δεν υπάρχει ούτε... καπνός, μετά τις φήμες που τη θέλησαν για ένα φεγγάρι στο πλευρό του Kanye West.