Είναι η Jennifer Aniston και ο Jon Hamm το νέο hot celebrity ζευγάρι;

29.08.2022
Είναι η Jennifer Aniston και ο Jon Hamm το νέο hot celebrity ζευγάρι;
Το ζευγάρι φημολογείται ότι είχε βγει σε «μυστικά ραντεβού»

Μια σχέση στο Hollywood είναι δύσκολο να μείνει κρυφή, ειδικά όταν είσαι τόσο διάσημος όσο η Jennifer Aniston και ο Jon Hamm. Ωστόσο, μια ανώνυμη πηγή φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το ζευγάρι είχε πολλά μυστικά ραντεβού.

Ενώ το ζευγάρι είχε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν, η Aniston είχε πάντα έναν σύζυγο στο πλευρό της, αλλά όχι αυτή τη φορά. «Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Jon έχει γοητευτεί εντελώς από την Jen», είπε η πηγή. Οι δυο ηθοποιοί φέρεται να συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «The Morning Show», μιας σειράς υποψήφιας για Emmy, στην οποία ο Hamm εντάχθηκε για την τρίτη σεζόν.

Η Jennifer Lopez τραγούδησε για τον Ben Affleck στο γάμο τους - Το βίντεο διέρρευσε κι εκείνη αντέδρασε

Η 53χρονη και ο 51χρονος, εκτός του ότι έχουν επιτυχημένες καριέρες, έχουν και μια μακρά λίστα αποτυχημένων σχέσεων. Στην περίπτωση της Aniston, γνωστής για τον ρόλο της ως Rachel Greene στο «Friends», είχε σχέσεις με τους Brad Pitt, Paul Rudd και Justin Theroux. Από την άλλη, ο Hamm ήταν σε σχέση με την Anna Osceola, τη σύντροφό του στο «Mad Men» και την Jennifer Westfeldt.

Μια ανώνυμη πηγή είπε ότι αφού ο Hamm πήρε το ρόλο για τη σειρά, η Aniston και εκείνος ήταν εντελώς γοητευμένοι μεταξύ τους. Η τελευταία φορά που η Aniston είχε μια σοβαρή σχέση ήταν με τον Justin Theroux, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε το 2018. Όσο για τον Hamm, ήταν σε σχέση με την Osceola από το 2015 και το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση τους σε ένα afterparty για την 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ αυτόν τον Μάρτιο.