Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με όλα τα παιδιά της, τον σύζυγό της και όλα τα βιβλία που διάβασε μέσα στο καλοκαίρι

23.08.2022
Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με όλα τα παιδιά της, τον σύζυγό της και όλα τα βιβλία που διάβασε μέσα στο καλοκαίρι
"Διακοπές είναι... " ξεκινά τη λεζάντα για την τελευταία ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια αποκαλύπτει τις αλήθειες της, ενώ μοιράζεται μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο, μία με τον γιο της και μία με όλα τα βιβλία που διάβασε φέτος το καλοκαίρι, τα οποία μόνο λίγα δεν τα λες!

"Διακοπές είναι… οπουδήποτε με την οικογένεια μου, τα βιβλία μου και την θαλασσα!" γράφει η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα και μοιράζεται τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη τη βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια Λάτσιου και τη μικρή Μαρίνα Πατζοπούλου η οποία, τουλάχιστον, σε αυτή τη λήψη δεν κρύβει την αδυναμία που, προφανώς, έχει στη μεγάλη της αδελφή. Όσο για τις δεσποινίδες Λάτσιου; Την πέρασαν τη μαμά στο ύψος και αυτό είναι ξεκάθαρο!

Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφέρες ευχές στην Γαία Μερκούρη, το σχόλιο της μητέρας του και η φωτογραφία της Μαρίνας

Στη δεύτερη λήψη, η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται μια τρυφερή της στιγμή με τον μοναχογιό της, Άγγελο, με τον οποίο, προφανώς, συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο των διακοπών τους, όπως κάθε χρόνο, ενώ στην τρίτη, βλέπουμε τα 14 (!) βιβλία που διάβασε αυτό το καλοκαίρι.

Αλήθεια, εσύ πόσα βιβλία διάβασες φέτος;

Όπως κάθε χρόνο, στις διακοπές της, η Ελένη Μενεγάκη φορά το μαγιό και τις σαγιονάρες της, αφήνει στην άκρη το μακιγιάζ και τα τακούνια της και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τους δικούς της ανθρώπους "αλωνίζοντας" τις θάλασσες με το φουσκωτό της οικογένειας, ενώ μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες από τους γαλάζιους προορισμούς της. Με βάση στην αγαπημένη της Άνδρο, φέτος η οκογένεια επισκέφτηκε το Ιόνιο από όπου και οι παρακάτω εικόνες.