Jennifer Lopez και Ben Affleck: Τα δώρα που πρόσφεραν στους καλεσμένους του γάμου τους είχαν ένα προσωπικό touch

23.08.2022
Jennifer Lopez και Ben Affleck: Τα δώρα που πρόσφεραν στους καλεσμένους του γάμου τους είχαν ένα προσωπικό touch
Οι διάσημοι νιόπαντροι σίγουρα έλαβαν αλλα και πρόσφεραν δώρα σε όλους τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στον γάμο τους στην Τζόρτζια το περασμενο Σαββατοκύριακο.

Έναν μήνα αφού "κλέφτηκαν" και παντρεύτηκαν μυστικά στο Λας Βέγκας, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έκαναν και έναν δεύτερο, πολύ πιο επίσημο γάμο το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο σπίτι του γαμπρού, στην Τζόρτζια.

Συγγενείς, φίλοι και στενοί συνεργάτες παραβρέθηκαν στις χαρές τους ενώ το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων θα μείνει στην ιστορία, ενώ εμείς σημειώνουμε μια μικρή απορία/ανησυχία που έχουμε για το γεγονός ότι είναι Τρίτη και δεν έχουμε ακόμη ανάρτηση της νύφης -όπως το συνηθίζει όταν μοιράζεται νέα επί προσωπικού. Μάλλον η ομάδα της ετοιμάζει τα σχετικά και όπου νά'ναι θα έχουμε υλικό -φωτογραφικό και όχι μόνο!

Μέσα από ένα story της Liz Bachik, συζύγου του celebrity nail artist Tom Bachik, ο οποίος επιμελείται προσωπικά το manicure της JLo είχαμε μια εικόνα από την τσάντα που πρόσφεραν στους καλεσμένους τους οι Bennifer.

Μία χειροποίητη, τσόχινη tote bag με τα αρχικά τους “JB" στο τέλειο καλλιγραφικό συμπλεγμα πρόσφεραν οι νιόπαντροι ενώ το καρτελάκι με το όνομα των παραληπτών έδινε έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα στο δώρο.

Ο Casey Affleck δεν πήγε στον γάμο του αδελφού του με την JLo, όμως την καλωσόρισε δημόσια και με πολλή αγάπη στην οικογένεια

Οι καλεσμένοι είχαν δει ξανά το απίθανο αυτό σχέδιο με τα αρχικά των Bennifer στα προσωποποιημένα σοκολατάκια που λάμβαναν ως κέρασμα με την άφιξή τους στον χώρο των εκδηλώσεων. Τα σοκολατάκια πολυτελείας, για την ιστορία, είχαν γεύσεις όπως ιβίσκος βατόμουρου, βανίλια Ταϊτής και βιετναμέζικος καφές και περιελάμβαναν εκτός από τα αρχικά του ζεύγους και ένα... κολιμπρί (σε σχέδιο, φυσικά)