David και Victoria Beckham: Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους και ένα μεγάλο μυστικό

04.07.2023
David και Victoria Beckham: Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους και ένα μεγάλο μυστικό
(Photo: @davidbeckham)
24 χρόνια παντρεμένοι συμπλη΄ρωνουν φέτος οι Beckhams και το γιόρτασαν, φυσικά, και διαδικτυακά με φωτογραφίες, βίντεο και... αποκαλύψεις!

Ήταν 4 Ιουλίου του 1999 όταν ο David και η Victoria Beckham παντρεύτηκαν, έχοντας, μάλιστα, την αγκαλιά τους τον πρώτο τους γιο, Brooklyn! Από τότε, η οικογένειά τους συμπληρώθηκε με τρία παιδιά ακόμη, ο πρωτότοκος παντρεύτηκε και οι δυο τους παραμένουν "υπόδειγμα" μεταξύ των αγαπημένων διασήμων ζευγαριών της διεθνούς σόουμπιζ.

Για τη φετινή, 24η επέτειό τους, λοιπόν, η 49χρονη πρώην Spice Girl και νυν καταξωμένη (πια) σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας μοιράστηκε ένα βίντεο από τη δεξίωση του γάμου τους πλάι στην οποία διαβάζουμε το λιτό αλλά περιεκτικό "Σ' αγαπώ" πλάι στην ημερομηνία και το όνομα του συζύγου της, μαζί με πολλές καρδούλες για... εφέ!

{https://www.instagram.com/p/CuRCsROIy8V/}

Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham

Με τη σειρά του, ο 48χρονος πρώην άσσος του ποδοσφαίρου μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, όταν ήταν ακόμη παιδιά (στην κυριολεξία).

"24 χρόνια και προχωράμε", γράφει στη λεζάντα ο Becks, αφιερώνοντας την ανα΄ρτηση με πολλή αγάπη "στην καλύτερη σύζυγο, μανούλα και σύντροφο στο ποτό (τις περισσότερες φορές)" και κάπου εκεί εντοπίζουμε το μυστικό των δυο τους. Φαίνεται, λοιπόν, πως αρέσει και στους δύο το ποτό, αλλά εκείνη βάζει ένα στοπ πιο νωρίς από εκείνον!

Χρόνια πολλά.

{https://www.instagram.com/p/CuQ-pKtoGMC/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 12:16