Η Ευγενία Σαμαρά έπαθε... Μαρία Σολωμού - Η φωτογραφία που συζητήθηκε πολύ

04.07.2023
Η Ευγενία Σαμαρά έπαθε... Μαρία Σολωμού - Η φωτογραφία που συζητήθηκε πολύ
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Ευγενία Σαμαρά, δοκίμασε κάτι που την έκανε (πραγματικά) άλλον άνθρωπο!

Η δημοφιλής ηθοποιός που γνωρίσαμε (και αγαπήσαμε) ευρέως μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Σασμός του Alpha, αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από όπου έχει καθημερινές "ανταποκρίσεις" στο Instagram, όπως, για παράδειγμα η παρακάτω από την Time Square, όμως εμείς θα γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω σε μια ανάρτηση που είχε κάνει λιγο πριν φύγει.

{https://www.instagram.com/p/CuNFHOIpQ8T/}

Μια πολύ διαφορετική της εικόνα μοιράστηκε η Ευγενία Σαμαρά την περασμένη εβδομάδα, την οποία είχε επιμεληθεί ο γνωστός hair stylist Νικόλας Βιλλιώτης. Οι δυο τους, στενοί συνεργάτες, έτσι κι αλλιώς, "έπαιζαν" με τα συνήθως straight μαλλιά εκείνης και ο φωτογράφος Γιώργος Κατσανάκης απαθανάτισε τη στιγμή!

Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και, ναι, μας θύμισε λίγο Μαρία Σολωμού, το καταθέτουμε!

{https://www.instagram.com/p/CuKaxp6RAEf/}

Κατά τα άλλα, η Ευγενία Σαμαρά περνά το πρώτο της single καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη τον περασμένο Μάρτιο. Αφού έκανε Πάσχα και τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τους κολλητου΄ς της και αχώριστους Σάντυ Χατζηιωάννου και Μιχαήλ Ταμπακάκη, η ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις ΗΠΑ, από όπου και οι εικόνες στα social media της τελευταία.

{https://www.instagram.com/p/CuPo7xxrZqm/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 10:21