Όχι, ρε παιδιά, δεν μπορεί να χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης

29.03.2023
Όχι, ρε παιδιά, δεν μπορεί να χώρισαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης
(@evgeniasamara)
Οι φήμες για τον χωρισμό ενός από τα πια αγαπημένα ζευγάρια της νεότερης ελληνικής σόουμπιζ, δυστυχώς, φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι (ή ήταν, αν, αληθεύουν οι φήμες περί χωρισμού) ζευγάρι τα τελευταία 8 χρόνια και, για όλους ΄οσους τους γνώριζαν αλλά και για εμάς που απλα΄ τους "παρακολουθούσαμε" από μακριά, ήταν πολύ αγαπημένοι και πολύ ταιριαστοί μεταξύ τους.

Ηθοποιοί και οι δυο, σε μια ευρύτερη παρέα με τεράστιο hype αυτό τον καιρό οι δυο τους έμοιαζαν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα ενάμιση μήνα πριν, στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εκείνη του είχε αφιερώσει μια γλυκύτατη ανάρτηση, υπογραμμίζοντας και την 8η επέτειό τους, ταυτόχρονα.

{https://www.instagram.com/p/CoqFkIaN4Fh/}

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες τους θέλουν να έχουν αποφασίσει ("τελείως ξαφνικά", λένε, αλλά ποτέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο) να πάρουν χωριστούς δρόμους ενώ "πηγές εκ των έσω" αναφέρουν πως κανείς από τους δυο (ή τους οικείους τους) πρόκειται να το επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν (για την ώρα, τουλάχιστον).

Η Ευγενία Σαμαρά μόλις μοιράστηκε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία του καλοκαιριού και ο έρωτας δεν κρύβεται

Μέχρι να έχουμε κάποια έγκυρη πληροφόρηση, ωστόσο, αναφέρουμε πως η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού καταγράφηκε πολύ πρόσφατα. Στις 22/3, συγκεκριμένα, οι δυο τους διασκέδασαν στο VOX.

samara-1.jpg

Μαζί τους, μεταξύ άλλων και ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με τη Σάντυ Χατζηϊωάννου [φωτό κάτω]

samara.jpg

Η Ευγενία Σαμαρά κάνει διακοπές στην Αφρική κι εμείς ταξιδεύουμε με τις απίθανες αναρτήσεις της

Η Ευγενία και ο Γιάννης είχαν γνωριστεί το 2015, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑNT1 «Η εκδρομή» και από τότε ήταν αχώριστοι ενώ πολύ συχνά δημοσίευαν κοινές τους φωτογραφίες και οι αφιερώσεις του ενός για τα γενέθλια του άλλου συναγωνιζόταν στο ποια ήταν πιο "αποθεωτική".

"Σαν σήμερα γεννήθηκε ο πιο φωτεινός άνθρωπος του γαλαξία μας. Χρόνια σου πολλά κυρία Κ. μου. Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα", έγραφε εκείνος.

{https://www.instagram.com/p/Ch5UQoorwe_/}

"Χρόνια πολλά στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο σε όλους τους γαλαξίες.❤️ Σε αγαπώ και αυτό είναι η αρχή των πάντων. 💫", έγραφε εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CFmbqwqFOrl/}

Τέλος πάντων, "αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες", θα μου πείτε (και έτσι είναι), άνθρωποι χωρίζουν κάθε μέρα σε όλο τον πλανήτη (και έτσι είναι). Απλά αυτά τα δυο παιδιά, έμοιαζαν να μην αγγίζονται από τίποτα!

Σε κάθε περίπτωση, η ζωή συνεχίζεται για όλους. Όταν είναι έτοιμοι θα έχουμε, φαντα΄ζομαι, και μία επιβεβαίωση ή διάψευση τελικά. Και πάμε παρακάτω!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.03.2023 - 17:57