Η Ευγενία Σαμαρά μόλις μοιράστηκε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία του καλοκαιριού και ο έρωτας δεν κρύβεται

02.08.2022
Η Ευγενία Σαμαρά μόλις μοιράστηκε την πιο αγαπησιάρικη φωτογραφία του καλοκαιριού και ο έρωτας δεν κρύβεται
Τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Γιάννη Ποιμενίδη απολαμβάνει η Ευγενία Σαμαρά και η τελευταία της ανάρτηση μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει, χωρίς αμφιβολία, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες λογαριασμούς Instagram που έχουμε δει -αντικειμενικά, τώρα!

Εκτός από τις απίθανες φωτογραφίες που μοιράζεται πολύ συχνά, πάντα έχει και κάτι πνευματώδες να συμπληρώσει στη λεζάντα, ενώ ακόμη και ως απλό άλμπουμ αν δεις το timeline της, "χαζεύεις" με τις ώρες!

Οι τελευταίες αναρτήσεις της ηθοποιού που κέρδισε την αναγνωρισημότητα ερμηνεύοντας τη "Στέλλα" είναι από τις διακοπές που απολαμβάνει με τον εδώ και 7 χρόνια σύντροφό της -και συνάδελφο- Γιάννη Ποιμενίδη.

Ευγενία Σαμαρά: H Στέλλα του «Σασμού» μας συστήνει τη μητέρα της

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ΑNT1 «Η εκδρομή», και αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Σαμοθράκη και η τελευταία ανάρτηση της Ευγενίας μας συγκίνησε ιδιαίτερα. [August 1•Πλήρης]* ξεκινά τη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε ενώ στη συνέχεια, σα να την "ερμήνευσε". "Όλος ο Αύγουστος χωράει μέσα σε μια αγκαλιά κάτω από ένα σκίαστρο με ένα λοξό χαμόγελο", γράφει και... "λιώσαμε".