Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Ήταν αχώριστοι δύο συνεχόμενες μέρες πυροδοτώντας τις φήμες «Είναι μαζί»

05.07.2023
Leonardo DiCaprio - Gigi Hadid: Ήταν αχώριστοι δύο συνεχόμενες μέρες πυροδοτώντας τις φήμες «Είναι μαζί»
Το έχουμε πει κι άλλες φορές. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όπως λέει σοφά ο λαός. Ο Leonardo DiCaprio και η Gigi Hadid εντοπίστηκαν να παρτάρουν μαζί στο Hamptons στο Long Island για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα όπως αποκάλυψε μια πηγή επιμένοντας ότι «Είναι μαζί».

Το ζευγάρι ήταν μαζί στο Hamptons το βράδυ του Σαββάτου ενώ την Κυριακή ήταν σε άλλο πάρτι. Μια πηγή είπε ότι ο 48χρονος ηθοποιός του «Great Gatsby» και το 28χρονο μοντέλο πήγαν μαζί στο πάρτι του ιδρυτή της Tao Group, Marc Packer για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

Αργότερα, ο DiCaprio και η Hadid εθεάθησαν στο εστιατόριο σούσι Kissaki του Garry Kanfer στο Water Mill. Μια πηγή είπε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί και χόρευε στους ρυθμούς των djs JusSke, Rachel Winter και Zach Bia, επισημαίνοντας πως ήταν εμφανές ότι είχαν βγει ραντεβού,

Gigi Hadid: Ποιος είναι ο λόγος που "πάγωσε" τη σχέση με τον Leonardo DiCaprio

«Είναι μαζί», επέμεινε o αυτόπτης μάρτυρας βλέποντας τους να διασκεδάζουν.

Το Σάββατο, εθεάθησαν να συζητούν στο ετήσιο πάρτι του γκουρού της τεχνολογίας David Rosenberg στο Bridgehampton του Hamptons . Υπήρχε ένα «vibe» μεταξύ των δύο δήλωσε η πηγή στο Page Six.

«Ο τρόπος που μιλούσαν μεταξύ τους... Θα μπορούσατε να νιώσετε την ενέργεια», ανέφερε ενώ μια άλλη πηγή είπε ότι ο DiCaprio και η Hadid έχουν την ίδια παρέα φίλων.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες ότι είναι μαζί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Gigi Hadid: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Khai, που μοιράστηκε στα social media

Επίσης εθεάθησαν σε ένα δείπνο για τον Edward Enninful της βρετανικής Vogue στο Μιλάνο τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως επίσης να παίρνουν το δείπνο τους με μια μεγάλη παρέα φίλων στη Νέα Υόρκη τον Μάιο. Εμφάνιση έκαναν και τον Ιούνιο στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο ωστόσο έφτασαν και έφυγαν χωριστά.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 08:50