Gigi Hadid: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Khai, που μοιράστηκε στα social media

08.01.2023
Gigi Hadid: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Khai, που μοιράστηκε στα social media
H Gigi Hadid είναι πολύ προσεκτική σχετικά με το πόσα μοιράζεται στα social media όσον αφορά στη δίχρονη κόρη της Khai. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες έδωσε στους fans της μια γεύση από τα σχέδια της οικογένειάς της για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram, η μικρή φαίνεται με τις χαριτωμένες πιτζαμούλες της και το μικροσκοπικό χεράκι της να είναι περασμένο μέσα από το λουράκι μιας αστραφτερής χρυσής τσάντας Prada.

«Καλή χρονιά σε όλους!» έγραψε η Gigi πάνω από τη φωτογραφία. «Σας στέλνω πολύ αγάπη και σας εύχομαι τα καλύτερα».

Πατέρας της Khai o πρώην σύντροφός της Gigi, Zayn Malik. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2021 μετά από κάποιες υποτιθέμενες διαμάχες μέσα στην οικογένεια. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2015 και είχαν μια σχέση on and off μέχρι το 2020, όταν ανακοίνωσαν ότι η Gigi ήταν έγκυος. Έκτοτε φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει πάνω σε ένα υγιές σχέδιο συνεπιμέλειας ως γονείς και σέβονται τους κανόνες σχετικά με τη μη εμφάνιση του προσώπου της Khai στα social media.

Gigi Hadid: Το μήνυμα στο Instagram σε άπταιστα ελληνικά

Το φθινόπωρο του 2022, η Gigi άρχισε να βγαίνει για λίγο με τον ηθοποιό Leonardo DiCaprio, ο οποίος φέρεται να τη φλέρταρε στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ο DiCaprio εθεάθη πρόσφατα με τη Victoria Lamas, πρώτα στο Λος Άντζελες σε ένα ομαδικό δείπνο και στη συνέχεια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο γιοτ του.

Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στο St. Barts και πριν μια εβδομάδα, τόσο ο Drake όσο και ο Tobey Maguire εθεάθησαν επίσης στο σκάφος, σύμφωνα με το Page Six. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η Lamas και ο Dicaprio είναι μαζί, αλλά ο πατέρας της και ηθοποιός Lorenzo Lamas φέρεται να επιβεβαίωσε ότι έχουν μια χαλαρή σχέση.

Gigi Hadid εναντίον Kanye West: "Είσαι τραμπούκος και γελοίος"

«Ξέρω ότι της αρέσει πολύ», είπε ο Lorenzo την περασμένη εβδομάδα. «Νομίζω ότι συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα. Δεν είμαι σίγουρος για τις συνθήκες, αλλά αυτό μου είπε η κόρη μου».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την 23χρονη κόρη του ως «ερωτοχτυπημένη», αλλά την προειδοποίησε να κρατήσει τα πράγματα χαλαρά με τον 48χρονο ηθοποιό. Στο μεταξύ, η Gigi περνούσε τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Νικολέτα Μακρή