Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες του ξαφνικού γάμου της

05.07.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες του ξαφνικού γάμου της
Εκείνη για βάπτιση πήγαινε και βρέθηκε νύφη καθώς ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης είχε άλλα σχέδια για τη μέρα αυτή. Το λευκό φόρεμα που φορούσε, λέει, ήταν τυχαίο!

Όλα ήταν προγραμματισμένα για τη βάπτιση της 5 ετών κόρης τους, την οποία ονόμασαν Αλεξάνδρα (που το ξέραμε) Ωκεανίδα (που δεν το ξέραμε) αλλά η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν πρώτα!

Όπως εξήγησε στην εκπομπή της η γνωστή παρουσιάστρια, η ίδια δεν είχε ιδέα. Έγιναν όλα βάσει ενός πολύ καλά σχεδιασμένου πλάνου του συζύγου της, με τον οποίο, παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 2017.

Σήμερα λοιπόν, μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, περιμένοντας τις "επίσημες", όπως είπε, του φωτογράφου, ώστε να τις μοιραστεί κι εκείνες.

1_20.jpg2_15.jpg3_13.jpg4_7.jpg

Όσο για το λευκό φόρεμα που είχε επιλέξει για την ημέρα και τελικά έγινε το νυφικό της; Με την υπογραφή της αγαπημένης της σχεδιάστρια, Λένας Κατσανίδου κι αυτό. Μήπως όταν το ετοίμαζαν είχαν κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού τους; Η ίδια η Ελεονώρα υποστηρίζει ότι, απλά, φόρεσε το ίδιο χρώμα με την κόρη της, όπως γίνεται πολλές φορές σε βαπτίσεις. Και αυτό, έτυχε να είναι το λευκό. Τζακ Ποτ, λοιπόν!

6.png

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 12:24