Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε ιδέα ότι θα παντρευόταν (ξανά) - Η ξαφνική πρόταση γάμου του συζύγου της και η παράξενη τούρτα

03.07.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε ιδέα ότι θα παντρευόταν (ξανά) - Η ξαφνική πρόταση γάμου του συζύγου της και η παράξενη τούρτα
"Εγώ για μία βάπτιση πήγαινα και βρέθηκα παντρεμένη", λέει η Ελεονώρα και μοιράζεται λεπτομέρειες για τον ξαφνικό (δεύτερο) γάμο της!

Όλα ήταν έτοιμα για να βαπτίσουν την κόρη τους η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης αλλά, όπως φάνηκε, εκείνος είχε άλλα σχέδια. Λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο, έκανε εκ νέου, πρόταση γάμου στη γυναίκα του και ζήτησε, εκ νέου, το χέρι της από τον πατέρα της και, ήδη πεθερό του, καθώς οι δυο τους είναι παντρεμένοι με πολιτικό γα΄μο από το 2017.

Τις αποκαλύψεις έκανε το πρωί της Δευτέρας 3/7/2023 η ίδια η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής της όπου οι συνεργάτες της την περίμεναν με ρύζι, για το καλό!

Όπως ακούσαμε, λοιπόν, η ιδέα ήταν αποκλειστικά του συζύγου της, ο οποίος αρέσκεται ιδιαίτερα στις εκπλήξεις, κι εκείνη το απολαμβάνει, και δεν το ήξερε κανείς, παρά μόνο οι κουμπάροι και ο ιερέας.

"Υπέγραφα κάτι χαρτιά συνέχεια, αλλά νόμιζα ότι είναι για τη βάπτιση", είπε, μεταξύ άλλων η Ελεονώρα, συμπληρώνοντας πως το λευκό του φορέματος ήταν τελείως τυχαίο. "Είθισται στις βαπτίσεις η μαμά να φορά λευκά", είπε, ενώ αποκάλυψε και πληροφορίες για την παράξενη τούρτα που έφτιαξαν τελευταία στιγμή τοποθετώντας 8 διαφορετικές τούρτες, τη μία επάνω στην άλλη!

Γάμος πριν από τη βάπτιση, βέβαια. "Αυτό το κάναμε σωστά", είπε συγκεκριμένα!

tourta.png

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία

Ιδού και το βίντεο με τα όσα μοιράστηκε η παρουσιάστρια για την απίθανη μέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2023 - 13:02