Βαρύ πένθος για τον Robert De Niro: Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του - Το "αντίο" της μητέρας του, Drena

03.07.2023
Βαρύ πένθος για τον Robert De Niro: Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του - Το "αντίο" της μητέρας του, Drena
(photo: @drenadeniro)
Δύο μήνες αφού υποδέχτηκε το 7ο παιδί του, ο 79χρονος Robert De Niro, "έχασε" ένα από τα εγγόνια του. Ο Leandro De Niro Rodriguez ήταν μόλις 20 ετών.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από ποστ της 51χρονης ηθοποιού Drena De Niro η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία του μοναχογιού της και μερικά τρυφερά λόγια για την τραγική απώλειά της, χωρίς, όμως, να αναφέρει τα αίτια του θανάτου του - μόνο ότι δεν κατάφερε να τον σώσει με την αγάπη της.

"Όμορφε, γλυκέ άγγελέ μου! Σ' αγάπησα πέρα από λόγια από τη στιγμή που σε πρωτοένιωσα στην κοιλιά μου", γράφει η Drena τονίζοντας πως ο γιος της υπήρξε "η χαρά της καρδιάς της και όλα όσα ήταν αγνά και αληθινά".

"Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσε΄να αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μοιράσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώθω εγώ μόνο με το που ήμουν η μαμά σου. Σε αγαπήσαμε και σε εκτιμήσαμε βαθύτατα και μακάρι αυτή η αγάπη να μπορούσε να σε είχε σώσει", γράφει η απαρηγόρητη μάνα τονίζοντας πόσο λυπάται και ταγκάροντας και τον καλλιτέχνη πατέρα του Leanardo, Carlos Mare.

"Αναπαύσου εν ειρήνη και αιώνιο παράδεισο αγαπημένο μου αγόρι", διαβάζουμε στο τέλος του ποστ.

{https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO/}

Παρότι η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού μοιράστηκε μια φωτογραφία του και δυο λόγια, ο πατέρας του αντέδρασε διαφορετικά. Ένα ποστ με μία μαύρη εικόνα και χωρίς ούτε μία λέξη τα "είπαν" όλα με τον τρόπο τους.

{https://www.instagram.com/p/CuNq78esO31/}

Η Drena είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του De Niro, ο οποίος την υιοθέτησε μόλις παντρεύτηκε τη μητέρα της (και πρώτη του σύζυγο), Diahnne Abbott. Τον περασμένο Μάιο, ο 79χρονος σταρ παραδέχτηκε ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά, από την τελευταία σύντροφό του, Tiffany Chen.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2023 - 12:36