Dua Lipa: Η συνεργασία της με τον οίκο Versace, η Selena Gomez και ένα «θρίλερ» με μαζικά unfollow

Dua Lipa: Η συνεργασία της με τον οίκο Versace, η Selena Gomez και ένα «θρίλερ» με μαζικά unfollow
Τον περασμένο μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa αποκάλυψε την πρώτη της συνεργασία με ένα brand υψηλής ραπτικής και συγκεκριμένα τη γυναικεία συλλογή La Vacanza του οίκου Versace.

Επιπλέον, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του brand, «αυτή η συλλογή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο εμβληματικός οίκος μόδας ανοίγει τη διαδικασία design σε έναν συνεργάτη με αυτόν τον τρόπο».

Η σχεδιαστική συνεργασία μεταξύ της creative director του Versace, Donatella Versace και της Lipa, η οποία είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως συλλογές με τα brands, Pepe Jeans και Puma, έγινε για το «τέλειο δίδυμο», όπως μοιράστηκε η Donatella σε ένα δελτίο τύπου.

{https://www.instagram.com/p/Ct9TQNTtLdy/?img_index=1}

Φυσικά αυτή η συνεργασία δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στον κόσμο της showbiz. Η Selena Gomez ήταν από αυτούς που υποστήριξαν δημοσίως τη συνεργασία της Dua Lipa και της Donatella Versace στο La Vacanza.

Αυτά είναι τα πιο hot fashion brands παγκοσμίως

Η τραγουδίστρια πόζαρε δίπλα στην πισίνα με ένα μίνι φόρεμα από τη σειρά δίπλα σε ένα μπαούλο που είχε το ίδιο pattern και δημοσίευσε την ανάρτηση στο Instagram της. «Μια μικρή στιγμή Versace/Dua», έγραψε η Gomez στη λεζάντα της ανάρτησης. Η Lipa όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της Gomez γράφοντας «angeeeeeeeel!». «Είσαι εκπληκτική!» έγραψε και το brand Versace.

{https://www.instagram.com/p/CuGeMyMuNyA/}

Η στυλίστρια της Gomez, Erin Walsh, μοιράστηκε άλλη μια φωτογραφία της Gomez στον λογαριασμό της με το ίδιο ντύσιμο:

{https://www.instagram.com/p/CuGJHjhJdQz/?img_index=1}

Το θέμα είναι ότι η ανάρτηση αυτή της Gomez έχει πίσω της μια ιστορία η οποία περιλαμβάνει gossip, social media και συνεχόμενα unfollow.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της Gomez για τον οίκο Versace έρχεται λίγες μέρες αφότου είχε παρατηρηθεί από τους θαυμαστές ότι η Gomez έκανε unfollow για λίγο τη Lipa στο Instagram. Ωστόσο την ίδια μέρα η Gomez έκανε unfollow και τη φημολογούμενη πρώην σχέση της, τον Zayn Malik, την πρώην κοπέλα του την Gigi Hadid, την αδερφή της Bella Hadid και τη Zendaya. Λίγο αργότερα η Gomez ακολούθησε ξανά τον λογαριασμό της Lipa. Προς το παρόν, η Gomez και η Lipa ακολουθούν η μία την άλλη, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι πυροδότησε αυτή την απόφαση να κάνει unfollow τόσο κόσμο.

Η 30χρονη σταρ, λέγεται ότι έβγαινε με τον Malik πριν λίγους μήνες. Ωστόσο, πρόσφατα δήλωσε ότι είναι «single».

Κάποιο κοντινό πρόσωπο στη Gomez είπε στο People ότι δεν υπήρχε κάτι μελοδραματικό πίσω από τα unfollow της. «Δεν υπάρχουν καθόλου σκληρά συναισθήματα με οποιονδήποτε έκανε unfollow», είπε η πηγή.

Η Gigi Hadid και ο Malik έκαναν unfollow στην Gomez λίγο αφότου τους έκανε εκείνη unfollow. Η Bella Hadid βέβαια δεν ακολουθούσε ούτως ή άλλως την Gomez από την αρχή. Η Zendaya, εν τω μεταξύ, την ακολουθεί ακόμα.

Αυτά είναι προβλήματα!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2023 - 23:03