Bella Hadid: Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αλλά παλεύει καθημερινά με την έλλειψη αυτοπεποίθησης

Bella Hadid: Είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο αλλά παλεύει καθημερινά με την έλλειψη αυτοπεποίθησης
(photo: @bellahadid)
H Bella Hadid είναι και σύμφωνα με την επιστήμη, η «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», καθώς πήρε σχεδόν τέλεια βαθμολογία στη συμμετρία του προσώπου της. Παρά όμως το γεγονός ότι το supermodel δεν έχει καμία ατέλεια, ακόμα και σύμφωνα με την επιστήμη, η ίδια έχει πρόβλημα με την αυτοεκτίμησή της.

Μάλιστα, η Hadid έχει μιλήσει με ειλικρίνεια πολλές φορές για τις ανασφάλειές της και τα προβλήματα ψυχικής της υγείας, υπενθυμίζοντας σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα ότι δεν είναι μόνοι.

{https://www.instagram.com/p/CqCDVz0t1NC/}

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικά χρόνια, η Hadid μοιράστηκε ότι μεγαλώνοντας είχε περισσότερες ανασφάλειες ομορφιάς από οποιονδήποτε. Εξήγησε ότι δεν της άρεσαν τα φρύδια της, αλλά συνειδητοποιούσε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι για αυτά. Όμως τα φρύδια της δεν ήταν η μόνη ανασφάλεια με την οποία πάλευε η Hadid όσο μεγάλωνε. Είχε θέμα και με τα κιλά της, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «κάπως πιο παχουλή» μέχρι την ηλικία των 15 ετών.

{https://www.instagram.com/p/CTQ7xh-t8SM/}

Το supermodel έχει παραδέχτεί επίσης ότι έκανε επέμβαση στη μύτη της όταν ήταν μόλις 14 ετών. Ωστόσο, εξέφρασε τη λύπη της για την απόφασή της και ευχήθηκε να είχε κρατήσει τη μύτη που της είχε δώσει η φύση. Αν και υπήρχαν φήμες ότι η Hadid έχει υποβληθεί και σε άλλες αισθητικές επεμβάσεις, το μοντέλο πάντα τις διέψευδε. «Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ filler. Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω κανένα θέμα με αυτό, αλλά δεν είναι για μένα» δήλωσε ως απάντηση στις φήμες.

Εσύ είδες τη Bella Hadid να χορεύει συρτάκι;

Το 2012, η Bella Hadid και η οικογένειά της έμαθαν τα δυσάρεστα νέα ότι όλοι είχαν διαγνωστεί με νόσο Lyme, συμπεριλαμβανομένου του μικρότερου αδελφού της, Anwar Hadid, και της μητέρας τους, Yolanda Hadid. Η Bella Hadid αποκάλυψε τότε ότι η αντιμετώπιση της νόσου του Lyme ήταν μια συνεχής μάχη.

{https://www.instagram.com/p/CWDznHVlWa8/}

Η Hadid έχει μιλήσει πολλές φορές για τα θέματα ψυχικής υγείας τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ανασφάλειες και το άγχος της. Μπήκε στο Instagram για να δημοσιεύσει ειλικρινείς selfies που δείχνουν την πραγματικότητα των δυσκολιών της, ενώ παράλληλα πρόσφερε λόγια ενθάρρυνσης και σε άλλους που βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες.

Στην ανάρτηση, υπενθύμισε στους followers της ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αληθινά ενώ ενθάρρυνε όποιον παλεύει με τέτοια θέματα, ενημερώνοντας όλους ότι δεν είναι μόνοι και ότι τους βλέπει και τους ακούει.

Πρόσφατα, η Hadid μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί ένα ειλικρινές μήνυμα σχετικά με τις μάχες της με το άγχος, μιλώντας με ειλικρίνεια στους 7 εκατομμύρια ακολούθους της. Στο βίντεο, αποκάλυψε ότι βιώνει πρωινό άγχος, το οποίο μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Pirelli: Bella Hadid, Emily Ratajkowski και άλλα top models ποζάρουν για το διάσημο ημερολόγιο

Η Hadid μοιράστηκε ότι προσπαθεί να χρησιμοποιεί θετικές επιβεβαιώσεις για να ξεκινήσει τη μέρα της, αλλά συχνά δυσκολεύεται να τις πιστέψει όταν το μυαλό της κατακλύζεται από το άγχος. Θέλει πάντα να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι είναι τυχερή και ευγνώμων για όλα όσα της έχει δώσει το σύμπαν.

{https://www.tiktok.com/@babybella777/video/7203746370958708010?lang=el-GR}

Με το να είναι ευάλωτη όσον αφορά τις δικές της μάχες με το άγχος, η Hadid έχει, για άλλη μια φορά, τονίσει τη σημασία της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και της αναζήτησης υποστήριξης. Το μήνυμά της χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι ακόμη και εκείνοι που μπορεί να φαίνεται ότι τα έχουν όλα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις ψυχικής υγείας και ότι είναι εντάξει να ζητήσεις βοήθεια αν νιώθεις ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.04.2023 - 08:46