Kate Hudson: Γιόρτασε τα 44α γενέθλια της και η μητέρα της, Goldie Hawn, της έδωσε την πιο γλυκιά ευχή

Kate Hudson: Γιόρτασε τα 44α γενέθλια της και η μητέρα της, Goldie Hawn, της έδωσε την πιο γλυκιά ευχή
Eίναι γνωστό ότι η Kate Hudson και η μητέρα της Goldie Hawn έχουν μια από τις πιο γλυκές, και δυνατές σχέσεις στο Χόλιγουντ.

Κάνουν πολλά πράγματα μαζί και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιοποιούν στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή στα social media. Αυτή τη φορά, η Hawn επέλεξε το Instagram για να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της για τα 44α γενέθλια της, τα οποία γιόρτασε πριν από μερικές μέρες.

Το ποστ δείχνει μια πανέμορφη φωτογραφία τους από μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί το 2016 με τη λεζάντα, «Χρόνια πολλά γλυκιά μου, ο άγγελός μου και το μοναδικό μου πολύτιμο κορίτσι @katehudson!Η μαμά σε λατρεύει μέχρι το φεγγάρι και πίσω!» Και η απάντηση της Hudson ήταν: «Σ’ αγαπώ, μαμά».

{https://www.instagram.com/p/CrOr1bnvr4w/}

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη μοιράζονται συγκινητικά μηνύματα γενεθλίων στο Instagram. Το 2021, η Hudson δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία της μαμάς της να κρατά τη νεογέννητη κόρη της με τη λεζάντα, «Αυτή η φωτογραφία! Χρόνια πολλά στην όμορφη μητέρα μου! Σ 'αγαπώ τόσο πολύ!»

{https://www.instagram.com/p/CWjxebOp4_v/}

Σε μια άλλη περίσταση, η Hawn ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί με την Hudson, απλά για να γιορτάσει την τρυφερή τους σχέση. «Μπορούμε να μάθουμε τόσα πολλά ο μια από την άλλην #preciousrelationship», έγραψε στη λεζάντα με μια κορνίζα σε σχήμα καρδιάς.

{https://www.instagram.com/p/BD9Cy9AkJJ4/}

«Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που μου έχει μάθει η μαμά μου είναι να βρίσκω συμπόνια σε ότι κάνω, καλοσύνη και το ότι η οικογένεια είναι το παν. Το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας είναι η αληθινή κληρονομιά για όλους και για όλα. Έτσι, όπου δίνουμε τα συναισθήματα μας είναι πραγματικά μόνο για την οικογένειά μας», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της παλαιότερα η Hudson, η οποία ήταν πάντα περήφανη για τη διάσημη μητέρα της και δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να την επαινέσει.

Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey παραδέχονται: «Φιλιόμαστε ωραία»!

«Η Κate με έχει διδάξει πολλά. Είναι από πολλές απόψεις πιο σκληρή από ότι ήμουν εγώ με τα παιδιά... Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά ειλικρινής. Νομίζω ότι είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνεις την αλήθεια όσο και αν δεν τη θέλεις», είχε πει κάποτε η Hawn για την κόρη της.

{https://www.instagram.com/p/ClO1DlnPfK_/?hl=en}

Ωστόσο, για τον εορτασμό της ιδιαίτερης αυτής ημέρας, η Hudson δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Instagram της γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για όλη την απίστευτη αγάπη για τα γενέθλιά μου. Η καρδιά μου είναι γεμάτη και έτοιμη για πάρτι».

{https://www.instagram.com/p/CrO69NVPRhy/}

Όπως βέβαια ήταν αναμένομενο ο τοίχος της πλημμύρισε με ευχές γενεθλίων από διάσημες συναδέλφους, όπως η Hilary Swank, η Kerry Washington, η Miranda Kerr και η Paris Hilton.

{https://www.instagram.com/p/CdT6ZnSvRmq/?hl=en}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.04.2023 - 11:37