Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey παραδέχονται: «Φιλιόμαστε ωραία»!

07.02.2023
Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey παραδέχονται: «Φιλιόμαστε ωραία»!
Οι δυο ηθοποιοί έκαναν reunion στο Instagram με αφορμή την 20η επέτειο του "How to Lose a Guy in 10 Days"

Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey ΄έκαναν ένα reunion μέσω Instagram Live με αφορμή την 20ή επέτειο της ταινίας "How to Lose a Guy in 10 Days", στην οποία έχουν πρωταγωνιστήσει. Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών, η Hudson είπε ότι τη ρωτούν διαρκώς πώς είναι να φιλάει κανείς τον McConaughey, με τον οποίο πρωταγωνίστησε επίσης στο "Fool's Gold" το 2008.

Drew Barrymore - Kate Hudson: Μίλησαν για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τους πρώην συζύγους τους

"Βρισκόμαστε πάντα σε περίεργα περιβάλλοντα όταν φιλιόμαστε σε ταινίες. Υπήρξε μόνο μια φορά που φιληθήκαμε, που ήταν τόσο ωραία και απαλά, στο μπάνιο," είπε γελώντας η Hudson. Ο McConaughey πρόσθεσε: "Ναι, όλα τα άλλα δεν ήταν ελεγχόμενα. Όλα τα άλλα φιλιά ήταν σαν να μας λένε 'Κολύμπα μέχρι την κορυφή αφού οι καρχαρίες τρέχουν να σε φάνε, πέσε από ένα αεροπλάνο και πριν προλάβεις να πάρεις ανάσα, δώσε φιλί'". Η Hudson πρόσθεσε ότι "όταν φιλάς κάποιον σε μια ταινία, είναι επαγγελματικό· στην πραγματικότητα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι που προκαλεί κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο που μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως θα το έκανες στην πραγματική ζωή".

{https://www.instagram.com/p/CoVERznvXo0/}

Kate Hudson: Η ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη φάρσα που έκανε η κόρη της, Rani στον θείο της, Oliver Hudson

Στη συνέχεια, η ίδια παραδέχθηκε πως: "Αλλά, με απόλυτο σεβασμό στους συντρόφους μας, φιλιόμαστε όμορφα. Πάντα φιλιόμασταν ωραία", με τον ηθοποιό να συμφωνεί. Η Hudson είναι αρραβωνιασμένη με τον Danny Fujikawa και ο McConaughey παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Camila Alves, το 2012. Οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν αργότερα να εντοπίσουν τι κάνει τη χημεία τους στην οθόνη να λειτουργεί τόσο καλά. Ο McConaughey είπε ότι ήταν η κοινή τους αίσθηση του χιούμορ και η ικανότητά τους να αυτοσχεδιάζουν ο ένας με τον άλλον. Συμφώνησαν ότι όταν συνεργάζονται, δεν είναι χρόνος δουλειάς, αλλά περισσότερο παιχνιδιού.

{https://www.instagram.com/p/CoVaz4cu1gg/}