Drew Barrymore - Kate Hudson: Μίλησαν για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τους πρώην συζύγους τους

11.01.2023
Drew Barrymore - Kate Hudson: Μίλησαν για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους με τους πρώην συζύγους τους
Η Drew Barrymore και η Kate Hudson είναι δύο γυναίκες που ενσαρκώνουν την απόλυτη χαρά. Εκπέμπουν πάντα θετική ενέργεια με τις ειλικρινείς απόψεις τους, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα μητρότητας. Κάτι που έγινε στο πρόσφατο επεισόδιο του The Drew Barrymore Show όπου η Barrymore φιλοξένησε την Kate Hudson.

Η Barrymore η οποία μεγαλώνει τις κόρες της Olive και Frankie, σε συνεπιμέλεια με τον πρώην σύζυγό της Will Kopelman, εξομολογήθηκε: «Νομίζω ότι είναι παράξενο για μένα. Ειδικά, όταν μεγαλώνω τα παιδιά μου μαζί με κάποιον, με τον οποίο παρόλο που μπορεί να μην είμαστε πια παντρεμένοι, και αυτός είναι παντρεμένος με την όμορφη νέα σύζυγό του, την Ali, την υπέροχη θετή μας μητέρα, είμαστε σε καθημερινή δέσμευση».

«Ναι, είναι οικογένεια», απάντησε η Hudson.

«Και η σχέση μας δεν ήταν ποτέ καλύτερη», είπε η Barrymore. «Και είναι ένα διαφορετικό όνειρο», πρόσθεσε, καθώς το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Αισθάνομαι το ίδιο», λέει η Hudson, αναφερόμενη στη σχέση της με τους πρώην Chris Robinson, με τον οποίο μοιράζεται τον γιο της Ryder και τον Matt Bellamy με τον οποίο έχει κάνει τον γιο της Bingham. Η Hudson είναι επίσης μητέρα της Rani Rose με τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa.

Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

Αυτή η σπάνια σοβαρή στιγμή της συνέντευξης ήταν πραγματικά μια απόλαυση. Βλέπουμε δύο δυνατές και ταλαντούχες γυναίκες στο Χόλιγουντ, που διαμορφώνουν έναν τρόπο να παραμερίσουν τις διαφορές τους με τους πρώην τους για να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις συνεργασίας ως γονείς για τα παιδιά τους. Είναι πραγματικά εμπνευσμένο!

Νικολέτα Μακρή