Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το πρώτο μήνυμα της ίδιας και η πρώτη φωτογραφία του μωρού από τον μπαμπά, Δημήτρη Αλεξάνδρου

10.01.2023
Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - Το πρώτο μήνυμα της ίδιας και η πρώτη φωτογραφία του μωρού από τον μπαμπά, Δημήτρη Αλεξάνδρου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά του και η νέα μαμά απηύθυνε μία έκκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα… Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι…», είχε μοιραστεί με τους followers της η Ιωάννα Τούνη στα μέσα Δεκεμβρίου και να που ήρθε η... ώρα της.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από ένα story με τίτλο "Είμαστε καλά το μωράκι & εγώ", ο γιος της έφτασε!

Αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα, η νέα μαμά δήλωσε πως είναι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη για ο,τιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή. "Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω", συνέχισε, ενώ στο τέλος απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους και τα κανάλια ζητώντας τους να σταματήσουν να τηλεφωνούν στην ίδια και τον Δημήτρη. "Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια δήλωση", είπε στο τέλος.

Πανευτυχής μπαμπάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε κι αυτός το πρώτο story μετά τη γέννηση του γιου του και μοιράστηκε μια φωτογραφία με το πατουσάκι του, ένα ευχαριστώ και την πληροφορία ότι "η μαμά μας είναι super δύνατη"

Η τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη ήταν πριν από δυο μέρες. Με ένα πολύ χιουμοριστικό ποστάρισμα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε για την ονομαστική της γιορτή! Το επόμενο, λογικά, θα είναι με τον γιο της. Με το καλό!