Ο Αποστόλης Τότσικας έχει γενέθλια και η Ρούλα Ρέβη τον αποθεώνει με... μπουνιές και κλωτσιές

10.01.2023
Ο Αποστόλης Τότσικας έχει γενέθλια και η Ρούλα Ρέβη τον αποθεώνει με... μπουνιές και κλωτσιές
40 ετών γίνεται σήμερα (10/1/2023) ο Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγός του μοιράστηκε ένα απίθανο -αν και κάπως παράδοξο- βίντεο στέλνοντάς του και δημόσια τις πιο αγαπησιάρικες ευχές.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. 14 χρόνια μαζί (τα 9 παντρεμένοι) ενώ τα τελευταία 7, την ευτυχία τους συμπληρώνουν τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελος. Οι δύο τους είναι πολύ δραστήριοι στα social media και εκφράζουν τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλο με την κάθε αφορμή.

Η πιο πρόσφατη δόθηκε από τα γενέθλια του Αποστόλη, για χάρη του οποίου η Ρούλα έφτιαξε ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο. Και όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Η ελληνίδα φωτογράφος συγκέντρωσε μερικές σκηνές από τις ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο "αγαπημένος της ηθοποιός" όλα αυτά τα χρόνια, μόνο που διάλεξε κυρίως σκηνές βίας, τις οποίες, βέβαια, δικαιολογεί μέσα από τη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση.

"Αυτός είναι ο δικός μου και είναι γ@μ@τος", γράφει στα αγγλικά η Ρούλα Ρέβη συμπληρώνοντας "Χρόνια πολλά @apostolis_totsikas_official σε αγαπάμε συνέχισε να κλωτσάς με μανία τον χρόνο δεν μεγαλώνεις εσυ αγοράκι μου 💛💛💛💛💛"

Χρόνια πολλά κι από εμάς.