Μαίρη Συνατσάκη: Η λίστα της με τα απαραίτητα για το μωρό προκάλεσε αντιδράσεις από τους followers της

09.01.2023
Μαίρη Συνατσάκη: Η λίστα της με τα απαραίτητα για το μωρό προκάλεσε αντιδράσεις από τους followers της
"Καμιά φορά λέω ας μην ανεβάσω τίποτα. Όλα χρειάζονται 100 εξηγήσεις. Μικρή υπενθύμιση: Δεν ξέρω τίποτα. Μαθαίνω κάθε μέρα", έγραψε μεταξύ άλλων η inlfuencer

H Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μέσω Instagram μία λίστα με όλα τα πράγματα που χρειάστηκε τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι, θέλοντας να βοηθήσει τις νέες μητέρες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύζυγό της και τον γιο τους

Παρόλα αυτά, η ανάρτηση της influencer και επιχειρηματία δεν είχε μόνο τις θετικές αντιδράσεις που θα περίμενε κανείς. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δέχτηκε πολλά μηνύματα με επικριτικά σχόλια σχετικά με την οικονομική δυνατότητα που (δεν) έχουν αρκετές οικογένειες για τέτοια έξοδα, και πως πολλά από τα λεγόμενα "απαραίτητα" είναι πολυτέλειες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε ο γιατρός της για τη γέννα, το μωρό και το όνομα που θα του δώσουν

Η ίδια δε δίστασε να δώσει τη δική της απάντηση, λέγοντας: "Καμιά φορά λέω ας μην ανεβάσω τίποτα. Όλα χρειάζονται 100 εξηγήσεις. Μικρή υπενθύμιση: Δεν ξέρω τίποτα. Μαθαίνω κάθε μέρα. Προτείνω όσα έχω δει ότι εμένα βοήθησαν και προσπαθώ να είμαι εξτρά συμπεριληπτική. Βασικά δε χρειάζεσαι τίποτα για ένα μωρό. Αγάπη και τροφή. Για όλα τα υπόλοιπα πραγματικά θα υπάρχει και μια άλλη λύση από τη λίστα. Αλλά την έκανα γιατί θα ήθελα κάπου να την έχω διαβάσει στην προετοιμασία για τη μικρή. Μην αγοράσετε τίποτα και δανειστείτε ή νοικιάστε ό,τι μπορείτε περισσότερο."