Emily Ratajkowski εναντίον Ellen DeGeneres: Πώς μια συνέντευξη της Taylor Swift εξόργισε το μοντέλο

09.01.2023
Emily Ratajkowski εναντίον Ellen DeGeneres: Πώς μια συνέντευξη της Taylor Swift εξόργισε το μοντέλο
«Αυτό είναι τόσο τρομακτικό», είπε το 31χρονο μοντέλο για μια παλιότερη συνέντευξη της τραγουδίστριας στη δημοφιλή εκπομπή

Η Emily Ratajkowski επέκρινε δημόσια την Ellen DeGeneres για τη συνέντευξή της το 2012 με την Taylor Swift. Το κλιπ, το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok, δείχνει την άβολη Swift να κάθεται σε μια καρέκλα απέναντι από την DeGeneres, καθώς εικόνες διασημοτήτων όπως ο Taylor Lautner, ο Justin Bieber, ο Joe Jonas και ο Justin Timberlake εμφανίζονται στην οθόνη πίσω τους.

Η Adele αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την εμποδίζει να περπατήσει στη σκηνή

Στο βίντεο, η DeGeneres ζητά από τη Swift να χτυπήσει ένα κουδούνι κάθε φορά που συναντούσαν μια φωτογραφία ενός άνδρα με τον οποίο έβγαινε. Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια παρακάλεσε την παρουσιάστρια να σταματήσει. «Δεν θέλω να το κάνω. Θα μου στέλνουν θυμωμένα email και δεν θέλω να τα λαμβάνω», είπε η Swift, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα! Αυτό με κάνει να νιώθω τόσο άσχημα με τον εαυτό μου. Κάθε φορά που ανεβαίνω εδώ, βάζεις έναν διαφορετικό τύπο εκεί πάνω στην οθόνη και με κάνει να αναρωτιέμαι πραγματικά τι πρεσβεύω ως άνθρωπος».

Η Ratajkowski ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που σχολίασαν το viral κλιπ, γράφοντας: «Αυτό είναι τόσο τρομακτικό». Το 2020, το Buzzfeed δημοσίευσε μια αναφορά με ισχυρισμούς για κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show. Αμέσως μετά, η WarnerMedia ξεκίνησε έρευνα για τους ισχυρισμούς. Η έρευνα οδήγησε στην απομάκρυνση τριών από τους παραγωγούς της σειράς και η DeGeneres ζήτησε συγγνώμη από το πρώην προσωπικό. Υποστήριξε επίσης ότι η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης των ισχυρισμών για τοξικό χώρο εργασίας πίσω από τις σκηνές του talk show της ήταν «υπερβολικά ενορχηστρωμένη».

Monica Bellucci: "Δεν έχω εμμονή με τα κιλά μοu. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, αυτή είναι η φύση μου"

Την περασμένη εβδομάδα, η Ratajkowski είπε ότι έχει τελειώσει με τους άντρες που αισθάνονται «αποκαθηλωμένοι» από δυνατές γυναίκες. Εμφανιζόμενη στο podcast της, High Low, το μοντέλο είπε ότι πολλοί άντρες «πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν» μια σύντροφο με ανεξαρτησία, αλλά μετά «δεν ξέρουν πώς να τις χειριστούν». «Πάντα ένιωθα ότι είμαι μια δυνατή γυναίκα, αλλά προφανώς όσο μεγαλώνεις, δεν χρειάζεσαι πραγματικά έναν άντρα», είπε στο μοντέλο Olivia Ponton. «Και λες, εντάξει, αυτό μου έχουν πει όλοι. Οι άντρες έχουν πει: 'Μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες. Θέλω κάποια που δεν με χρειάζεται'. Αυτό που μισώ ιδιαίτερα με τους άντρες που βγαίνω, είναι ότι νιώθω ότι λένε, 'Εντάξει, είσαι ξεχωριστή'. Το λατρεύουν, μετά σιγά σιγά αποδυναμώνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα. Και μετά σε αγανακτούν και μετά αρχίζουν να σε γκρεμίζουν. Και μετά επιστρέφεις στο πρώτο βήμα».