Zac Efron: Αν δεν έχεις δει τις φωτογραφίες με τα αδελφάκια του, χάνεις

Zac Efron: Αν δεν έχεις δει τις φωτογραφίες με τα αδελφάκια του, χάνεις
Ο Zac Efron μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο από τα πολύ μικρότερα αδέλφια του κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής εκδρομής. Kαι η αλήθεια είναι ότι θα νόμιζε κανείς ότι είναι ο πατέρας τους, λόγω της διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζει αλλά και με την τόση στοργή που τους δίνει.

Ο 35χρονος ηθοποιός χρησιμοποίησε το Instagram για να δημοσιεύσει ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που τον έδειχνε να κρατά την ετεροθαλή 3χρονη αδελφή του Olivia και τον ετεροθαλή αδελφό του Henry.

Οι τρεις τους απόλαυσαν μια διασκεδαστική μέρα στο Circus Vargas στο San Luis Obispo της Καλιφόρνια. «Showtime», έγραψε στη λεζάντα του αξιολάτρευτου στιγμιότυπου που μοιράστηκε με τους 60 εκατομμύρια followers του στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/CuFji5PPtY5/?hl=el}

Angelina Jolie: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ένιωσε προσβεβλημένη από τις αφίσες της ταινίας Lara Croft

Ο αδελφός του ηθοποιού, Dylan Efron, έσπευσε στην ενότητα σχολίων για να αφήσει ένα emoji καρδιάς κάτω από την εικόνα. Αργότερα, ο Zac δημοσίευσε ένα βίντεο στο story του με τον ίδιο και την οικογένειά του να απολαμβάνουν την εναέρια παράσταση καθώς η μικρή Olivia καθόταν στην αγκαλιά του.

{https://www.instagram.com/p/CopRevnObk9/?hl=el}

Ο πατέρας των διδύμων (και του Zac), David Efron, εθεάθη να κάθεται με τον Henry κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ενώ ο Zac σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή σε συνεντεύξεις, μοιράζεται στιγμιότυπα από τα αδέλφια του κάθε τόσο στα social media.

Tον στενό δεσμό του με την αδελφή του Olivia μπορεί κανείς να τον καταλάβει τα 3 τελευταία χρόνια. Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2022 ο Zac είχε ανεβάσει ένα ποστ που τον έδειχνε να τη φιλάει στο κεφαλάκι της. “Happy Bday lil Sis”, είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

{https://www.instagram.com/p/CmoyLaSJezX/?hl=el}

Ο αδελφός του, Dylan δημοσίευσε επίσης μια ανάρτηση για την ετεροθαλή αδελφή του στα γενέθλιά της, γράφοντας: «Η αδελφή μου γίνεται 3 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων — οποιαδήποτε ιδέα για δώρα θα την εκτιμούσαμε πολύ!»

5 διάσημοι σταρ που είναι αχώριστοι με τα, επίσης διάσημα, αδέλφια τους

Ο σταρ του "High School Musical" παραδέχτηκε πέρυσι ότι θέλει να περιμένει λίγο πριν κάνει τα δικά του παιδιά.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.07.2023 - 08:22