Άκης Πετρετζίκης: Τα γενέθλια του υιού, η οικογενειακή φωτογραφία και η έκπληξη για την τούρτα

02.07.2023
Άκης Πετρετζίκης: Τα γενέθλια του υιού, η οικογενειακή φωτογραφία και η έκπληξη για την τούρτα
Δύο ετών έγινε ο Πετρετζίκης Τζούνιορ και τον γιόρτασαν με μια τούρτα υπερπαραγωγή, όμως δεν την έφτιαξε ο μπαμπάς!

Πανευτυχής ο Άκης Πέτρετζίκης έχει στην αγκαλιά τον γιο του, Αχιλλέα και στο πλευρό του τα κορίτσια του, τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και την κόρη τους, Ακυλίνα.

"Το αγόρι μας έγινε 2... Να το χαιρόμαστε", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους που μοιράστηκε ο πρώτος έλληνας Master Chef και, στη συνέχεια, σπεύδει να διευκρινήσει πως την τούρτα την έχει φτιάξει η μαμά!

Και η Κωνσταντίνα με ταλέντα στην κουζίνα λοιπόν. Ίσως ειδικά στη ζαχαροπλαστική; Σε κάθε περίπτωση, χρόνια πολλά στον εορτάζοντα, γλυκύτατο μικρου΄λη.

{https://www.instagram.com/p/CuMvQVYM2_H/}

Στις 27 του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο Άκης και η Κωνσταντίνα βάπτισαν την κορούλα τους και η ημερομηνία μο΄νο τυχαία δεν ήταν. Εκείνη τη μέρα γιορτάζει η Αγία Ακυλίνα, της οποίας το όνομα έδωσαν στη μικρή, ενώ την ίδια μέρα πριν από έναν χρόνο είχαν παντρευτεί και είχαν βαπτίσει τον γιο τους.

Και αν "βλέπεις" ήδη ένα... μοτίβο στην επιλογή ονομάτων της οικογένειας, μάλλον έχεις δίκιο! Α. Π. και για τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας. Εξαίρεση (εκ των πραγμάτων) η μαμά!

Ιδού μια οικογενειακή φωτογραφία απο΄ τη βάπτιση της μικρούλας και ξανά... χρόνια πολλά.

akis-petretzikis-vaptisi-koris-3.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 18:27