Η Ελεονώρα Μελέτη νύφη ξανά: Ο γάμος, η βάπτιση και ο τσακωμός με follower για το όνομα της μικρής

02.07.2023
Η Ελεονώρα Μελέτη νύφη ξανά: Ο γάμος, η βάπτιση και ο τσακωμός με follower για το όνομα της μικρής
Έκανε την έκπληξη η Ελεονώρα Μελέτη γιατί για βάπτιση ξέραμε, για γάμο, όμως, όχι!

Η παρουσιάστρια του Mega είχε αποκαλύψει ότι με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, επρόκειτο να βαπτίσουν την κόρη τους αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ είχε εξηγήσει γιατί δεν το είχαν κάνει νωρίτερα. Σημειώνουμε ότι η Αλεξάνδρα (έτσι τη φώναζαν από μικρή) είναι ήδη 5 ετών.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί γιατί δεν έχει βαπτίσει ακόμη την κόρη της που είναι ήδη 5 ετών

Τον Μάιο, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης γιόρτασαν την 6η επέτειο γάμου τους (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2016) και ενώ είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις (μεταξύ σοβαρού και αστείου) και για θρησκευτικό, δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα του. Μέχρι τώρα! Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η νύφη με μία ανάρτησή της περιγράφοντας πως η μέρα ήταν μια τεράστια μέρα χαράς, αποκαλύπτοντας το όνομα της κόρης τους αλλά και το οτι πρώτα έγινε ο γάμος και μετά η βάπτιση.

"Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς, αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη από τον @psycho_25 , που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά", έγραψε η παρουσιάστρια με τη "δέσμευση" πως σύντομα θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές από τη χαρά τους, "γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή", όπως εξήγησε συγκεκριμένα.

{https://www.instagram.com/p/CuKOy_yMQ2t/}

Οι ευχές ήρθαν, φυσικά, από όλες τις κατευθύνσεις ενώ δεν έλειψαν και τα... απρόοπτα.

1_4.png

2.png
Μεταξύ των άπειρων ευχών που έλαβε η παρουσιάστρια για τις χαρές της ήταν και ένα σχόλιο από follower η οποία δεν φάνηκε να συμφωνεί με το όνομα που το ζευγάρι έδωσε το παιδί του. Η Ελεονώρα της απάντησε και εκείνη έκανε το ίδιο, κάπως επιθετικά. Ιδού και η συνομιλία που μοιράστηκε.
3.png
2_13.jpg
3_12.jpg
Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα για όλη την οικογένεια και με την ευκαιρία μοιραζόμαστε την πανέμορφη μπομπονιέρα της νεοφώτιστης!
6_1.jpg
Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 15:24