Madonna: Το περιβάλλον της μιλάει για την περιπέτεια υγείας της - «Πιέζεται να παραμείνει νέα»

Madonna: Το περιβάλλον της μιλάει για την περιπέτεια υγείας της - «Πιέζεται να παραμείνει νέα»
Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας της Madonna αυτή την εβδομάδα έκανε τους φίλους της να αναρωτιούνται εάν αυτό που της συνέβη θα κάνει τη σταρ να αποδεχθεί ότι δεν είναι Superwoman και ότι πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα.

«Είναι αυτή που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται πάνω στη σκηνή, πολλοί από αυτούς είναι πολύ μικρότεροί της και χωρίς ιστορικό τραυματισμών», είπε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ.

«Φυσικά, υπάρχουν ακόμα στο προσκήνιο και άλλoι περφόρμερ μεγαλύτεροι από αυτήν, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».

Κάποια αμερικανικά μέσα ανέφεραν προηγουμένως ότι η Μadonna δούλευε επί 12 ώρες κάθε μέρα στο Nassau Coliseum στο Uniondale της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εορταστική της περιοδεία.

Αλλά πλέον η περιοδεία είναι σε αναμονή αφού η ποπ τραγουδίστρια το περασμένο Σαββατοκύριακο διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ ενώ έπασχε από βακτηριακή λοίμωξη.

«Κι ενώ αυτού του είδους η ασθένεια θα μπορούσε να επηρεάσει οποιονδήποτε και οποιασδήποτε ηλικίας - και σίγουρα δεν το προκάλεσε η ίδια αυτό στον εαυτό της – αυτό αποτελεί επίσης μια υπενθύμιση ότι είναι άνθρωπος και είναι αδύναμη όσο οι υπόλοιποι από εμάς», είπε ο φίλος της.

Πηγές ανέφεραν ότι η Madonna «ήταν πάντα τελειομανής» και ότι επέμενε σε ολοένα και περισσότερες ώρες προβών.

«Ξέρει πόσο ανυπομονούσαν οι θαυμαστές της για αυτήν την περιοδεία –ήταν sold-out σε όλο τον κόσμο - και ήθελε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό», είπε o φίλος της. «Βλέποντας πόσο καλά είχε πάει η προπώληση την είχε πραγματικά παρακινήσει γιατί έδειξε πόσο πολύ ήθελε ο κόσμος να τη δει».

«Πραγματικά ήταν πρωτοπόρος στα σόου και είναι γνωστό ότι άφησαν εποχή και δεν θέλει να απογοητεύσει τους θαυμαστές της. Αλλά ίσως πρέπει να μάθει ότι ενώ έχει απίστευτη αντοχή, απαιτεί πάρα πολλά από τον εαυτό της».

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες ότι πιέζεται πολύ σκληρά για να παραμείνει νέα. Πέρυσι, μια φίλη της χορεύτρια είπε στην The Post ότι: «Δουλεύει σκληρά για να παραμείνει νεότερη επειδή της αρέσει να νιώθει νεότερη. Κάνει παρέα με νεότερους γιατί βρίσκει τους ανθρώπους της ηλικίας της αποπνικτικούς και βαρετούς».

Η Μadonna αναρρώνει τώρα στο σπίτι της στο Μanhattan, όπου οι γιοι της David Banda και Rocco Ritchie, πηγαινοέρχονται για να την βλέπουν. Η μεγαλύτερη κόρη της Lourdes Leon, φέρεται να ήταν στο πλευρό της τραγουδίστριας σε όλη την περιπέτεια της υγείας της.

Το Celebration Tour επρόκειτο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου στο Vancouver, αλλά προς το παρόν είναι σε αναμονή.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 13:11