Η Madonna πήρε εξιτήριο αλλά τα νέα για την υγεία της δεν είναι καλά ακόμη

30.06.2023
Η Madonna πήρε εξιτήριο αλλά τα νέα για την υγεία της δεν είναι καλά ακόμη
Στο σπίτι της βρίσκεται πια η Madonna αλλά, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο τελείως.

Η είδηση που ήθελε τη Madonna να έχει βρεθεί αναίσθητη πριν οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ο΄που και έμεινε μερικές μέρες λόγω βακτηριακής λοίμωξης και εξαιτίας αυτού να ακυρώσει την περιοδεία της έχει γεμίσει με αγωνία τους απανταχού φανς της.

Σήμερα, το νεότερο ανακοινωθέν θέλει την 64χρονη σταρ να έχει πάρει ήδη εξιτήριο, όμως ακόμη να μην έχει αναρρώσει. Το αντίθετο μάλιστα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η Madonna "δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της και κάνει συνέχεια εμμετούς". Σύμφωνα με τον ατζέντη της, που ενημέρωσε και για την κατάστασή της, οι γιατροί αναμένουν πλήρη ανάρρωση, όμως, όπως φαίνεται, όχι σύντομα.

{https://www.instagram.com/p/CtuLIDyuIxX/}

Οι πληροφορίες θέλουν τη Madonna να μην έχει αντέξει την πίεση των εξαντλητικών προβών για την παγκόσμια περιοδεία της και να έχει αρχίσει να αντιδρά από το Σάββατο, κιόλας, με εμμετούς και δυσφορία, μέχρι που κάποια στιγμή κατέρρευσε, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι είχε πυρετό μέχρι και έναν μήνα πριν.

Οι ευχές για περαστικά φτάνουν από όλο τον κόσμο και όλοι περιμένουν για την επίσημη ανακοίνωση για την πορεία της υγεία της.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2023 - 18:21