Madonna: Αγωνία για την υγεία της - Βρέθηκε αναίσθητη, νοσηλεύτηκε στην εντατική, ακύρωσε την περιοδεία της

29.06.2023
Madonna: Αγωνία για την υγεία της - Βρέθηκε αναίσθητη, νοσηλεύτηκε στην εντατική, ακύρωσε την περιοδεία της
Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, γεμίζοντας αγωνία του απανταχού φανς της 63χρονης σταρ, της οποίας η υγεία, φαίνεται ότι δοκιμάζεται ακόμη μία φορά.

Όπως διαβάσαμε σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του μάνατζέρ της, Guy Oseary, η Madonna χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας μιας "σοβαρής" μόλυνσης.

"Το Σάββατο, 24 Ιουνίου, η Madonna παρουσίασε μία σοβαρή βακτηριακή μόλυνση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μερικές μέρες στη Μονα΄δα Εντατικής Θεραπεία. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση", γράφει στην ανακοίνωση ολοκληρώνοντας, όμως, πως αναμένεται να επανέλθει πλήρως!

Madonna: Ο μεγάλος της γιος είναι ζωγράφος κι εκείνη καμαρώνει δημοσίως

"Αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να κάνουμε μια παύση σε όλες τις υποχρεώσεις της, πράγμα που περιλαμβάνει και την περιοδεία της", συνεχίζει η ανακοίνωση και αναφέρεται στην Celebration World Tour περιοδεία της που επρόκειτο να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της καριέρας της.

"Θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβμανομένων και των νέων ημερομηνιών για την περιοδεία, αμέσως μόλις τις έχουμε", ολοκληρώνεται η ανακοίνωση.

{https://www.instagram.com/p/CuC6w1TPH_l/?hl=el}

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Page Six η Madonna βρέθηκε αναίσθητη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε για τουλάχιστον μία μέρα.

Η Μadonna απαντά στους haters με φωτογραφία: «Κοιτάξτε πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που έφυγε το πρήξιμο του χειρουργείου»

Θυμίζουμε ότι το 2020 η Madonna είχε αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα υγείας, όταν χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο ισχίο της, 11 μήνες ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στο πλαίσιο της Madame X περιοδείας της.

Προς το παρόν, ευχόμαστε περαστικά και ευχόμαστε τα καλύτερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.06.2023 - 11:12