Gwyneth Paltrow: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και η απίστευτη ομοιότητά με τον πατέρα του

Gwyneth Paltrow: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και η απίστευτη ομοιότητά με τον πατέρα του
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η κόρη της Gwyneth Paltrow είναι "φτυστή" η μαμά της αλλά φαίνεται ότι και ο γιος της είναι είναι καρμπόν... του μπαμπά του, όμως.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η μαμά του σε story στο Instagram, ο 17χρονος Moses στέκεται δίπλα στη διάσημη μαμά του με κοντομάνικο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και ασορτί σορτς και το πρώτο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι είναι ίδιος ο μπαμπάς του, Chris Martin.

O νεαρός φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου στην κορυφή του κεφαλιού του καθώς και κόκκινα αθλητικά παπούτσια, ενώ το χτένισμα του είναι τρομερά στιλάτο.

5 διάσημες μαμάδες με ιδιαίτερους τρόπους ανατροφής των παιδιών τους

Η Paltrow, από την πλευρά της, ποζάρει στο πλευρό του Μoses με ριγέ τοπ και λευκό σορτς, κρατώντας ένα βιβλίο στο ένα χέρι. Το πρώτο που έκαναν οι fans ήταν να συγκρίνουν τα χαρακτηριστικά του Μoses με το πώς ήταν ο Μartin στα 20.

paltrow.jpg

Η Paltrow σπάνια μοιράζεται στιγμιότυπα του γιου της ενώ πιο πρόσφατα, γιόρτασε τα γενέθλια του Moses με ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram.

{https://www.instagram.com/p/Cqx_gwkrH3g/?hl=el}

«Χρόνια πολλά για τα 17α γενέθλια στο αγόρι που γεμίζει την ψυχή μου κάθε φορά που τον κοιτάζω. @mosesmartin», έγραψε τον Απρίλιο η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σε μια selfie, «είσαι ο πιο εξαιρετικός, ευγενικός, στοργικός άνθρωπος. Μας κάνεις όλους να χαμογελάμε και μας εμπνέεις με τις αρμονίες σου», συνέχισε, για να καταλήξει «Σε λατρεύω πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς!».

Η Paltrow είναι επίσης μητέρα της 19χρονης Apple.

"Θεά" η Gwyneth Paltrow αποθεώνει δημόσια νυν και πρώην σύζυγο, με μία μέρα διαφορά

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μartin το 2003 πριν «αποσυνδεθεί συνειδητά» 11 χρόνια αργότερα.

Από τότε που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους το 2015, η Paltrow παντρεύτηκε τον συνδημιουργό του «Glee» Brad Falchuk, ενώ ο τραγουδιστής είναι σε σχέση με τη σταρ του «Fifty Shades of Grey» Dakota Johnson.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.06.2023 - 20:11