Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Μαζί σε εκδήλωση μετά τον χωρισμό και τη γέννηση της κόρης τους

28.06.2023
Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Μαζί σε εκδήλωση μετά τον χωρισμό και τη γέννηση της κόρης τους
Ο Λευτέρης Χαρίτος και η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν ζευγάρι για 14 χρόνια πριν χωρίσουν τον περασμένο Απρίλιο και μάλιστα πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος έγιναν γονείς στις αρχές Ιουνίου και η νέα μητέρα έκανε πρόσφατα την πρώτη της έξοδο μετά την "υψηλή άφιξη".

Αφορμή, τα Βραβεία Ίρις που πραγματοποιήθηκαν στο Οnassis Stegi και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί καλλιτέχνες το βράδυ της Τρίτης, μεταξύ των οποίων και η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία δεν έκρυψε ότι απόλαυσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι είδε πολύ κόσμο ύστερα από καιρό.

markella.jpg

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ο οποίος, στην ουσία καλωσόρισε και τους καλεσμένους.

Ο σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών, μεταξύ των οποίων και οι Άγριες Μέλισσες, συνοδευόταν από τη γοητευτική ηθοποιό Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η οποία στη σεζόν που ολοκληρώνεται πρωταγωνιστεί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών υποδυόμενη την Κούλα.

skinothetis.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.06.2023 - 20:53