Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

03.04.2023
Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Ξαφνικός χωρισμός μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης
Photo: @NDP Photo Agency
Λίγο πριν γίνουν γονείς και ύστερα από 14 χρόνια σχέσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος φαίνεται πως τραβούν διαφορετικούς δρόμους!

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες" (μεταξύ άλλων) και η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, την οποία γνωρίσαμε ευρύτερα, μεν, μέσα από τη συμμετοχή της στην ίδια δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 αλλά έχει μια μακρά καριέρα στο θέατρο πριν από αυτό, θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, τα τελευτία 14 χρόνια. Η φωτογραφία κάτω από το μακρινό 2011.

giannatou-haritos-1.jpg

Πριν από μία εβδομάδα η ηθοποιός μοιράστηκε τα νέα για την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία όπου καλοί της φίλοι γιορτάζουν μαζί της αγγίζοντας την κοιλίτσα της. Μεταξύ αυτών βλέπουμε και την Έλλη Τρίγκου, την Ασημίνα των Μελισσών, όμως όχι τον Λευτέρη Χαρίτο.

{https://www.instagram.com/p/CqSPqJuoQas/?hl=el}

markellou_2.jpeg

Η είδηση για τον χωρισμό του ζεύγους ήρθε από τη Real News και αναφέρεται σε κοινή απόφαση χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Επιπλέον, η Νίκη Κώτσου του Breakfast@Star επιβεβαίωσε τη φήμη λέγοντας πως ο χωρισμός είναι επίσημος, ότι συνέβη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και ότι "Η Μαρκέλλα είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει όλο αυτό πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα".

Για την απόφασή τους να μην παντρευτούν όλα αυτά τα χρόνια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως θα παντρευόταν μόνο όταν επιτραπεί ο γάμος για όλους τους ανθρώπους. "Αυτή τη στιγμή επιτρέπεται σε όλους και στους ομοφιλόφυλους το σύμφωνο συμβίωσης, οπότε αν κάτι κάνω, μόνο αυτό θα έκανα", είχε υποστηρίξει με πάθος η ηθοποιός, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της σε όσους αναφέρονταν σ' εκείνη ως "η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου".

{https://www.instagram.com/p/BnWwNCmnuW4/?hl=el}

"Όταν διάβασα κάπου η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου, νευρίασα", είχε αναφέρει τότε η ηθοποιός." Δουλεύω από το 2005 και δεν ξέρουν ποιος ήταν ο σύντροφός, πριν τον Λευτέρη. Ξαφνικά χάνω ονοματεπώνυμο, αυτό δεν είναι σημάδι πατριαρχίας; Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ; Δεν με πόνεσαν τα σχόλια. Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.04.2023 - 12:21