Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η απόφαση που πήραν με τον Λευτέρη Χαρίτο για το ονοματεπώνυμο της κόρης τους

08.04.2024
Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η απόφαση που πήραν με τον Λευτέρη Χαρίτο για το ονοματεπώνυμο της κόρης τους
Παντευτυχής και δεν το κρύβει η Μαρκέλλα Γιαννάτου καθώς η άφιξη της κόρης της έχει συμπληρώσει τη ζωή της με τον καλύτερο τρόπο.

Ενώ στη Μάγισσα περνά δύσκολες ώρες ως Γερακίνα Γερακάρη, στην πραγματική της ζωή, η Μερκέλλα Γιαννάτου βιώνει μερικές από τις πιο όμορφες.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Χαρίτο τον Ιούνιο ενώ οι ίδιοι είχαν βάλει τέλος στη σχέση τους μερικούς μήνες νωρίτερα ύστερα από 14 χρόνια σχέσης.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει ήδη αποκαλύψει το όνομα που έδωσε στην κόρη της αλλά νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας "Real”, αποκάλυψε πως η ηθοποιός και ο γνωστός σκηνοθέτης αποφάσισαν να μην βαφτίσουν τη μικρή τους και προτίμησαν την ονοματοδοσία. Η μικρούλα πήρε το όνομα Μέλια Αφροδίτη ενώ θα χρησιμοποιεί και τα δύο επώνυμα των γονιών της, δηλαδή Γιαννάτου Χαρίτου.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η μικρή έχει μπλε μάτια, κάτι που δεν έχει κανένας από τους γονείς της και προφανώς έρχεται από κάποιον άλλον πρόγονο. Σε συνέντευξη της, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε πει: «Μελιώ τη φωνάζω. Μελία είναι το όνομά της. Το είχα διαβάσει πριν 3-4 χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου».

Πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε και για την κόρη της και μοιράστηκε πώς την ονειρεύεται μεγαλώνοντας.

«Θα ήθελα να είναι ελεύθερη, ευτυχισμένη και να μαγειρεύει μόνο όταν είναι απαραίτητο», είπε με τον ιδιαίτερο τρόπο της η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως δεν συμπαθεί τους ανθρώπους που διαφημίζουν τις ικανότητές τους στη μαγειρική. «Είναι κάτι σαν το στρατο», είπε συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2024 - 20:22