Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία της από την εποχή που ήταν δασκάλα έχει γίνει viral

08.04.2024
Μαρία Καβογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία της από την εποχή που ήταν δασκάλα έχει γίνει viral
Μπορεί να σου θυμίζει τη Σοφία Αρβανίτη (!) όμως ναι, στη φωτογραφία επάνω αριστερά είναι η Μαρία Καβογιάννη πριν από αρκετά χρόνια.

Ένα υπερταλαντούχο και εξαιρετικά δημοφιλές ον η Μαρία Καβογιάννη, μπήκε στη ζωή του τηλεοπτικού (και θεατρικού κοινού) με ρόλους κωμικούς και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε εξπέρ των δραματικών ερμηνειών. Τελευταία την απολαύσαμε στον ρόλο της Μαρίας στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και φέτος περιμένουμε λίγες μέρες ακόμή και για τον δεύτερο κύκλο όπου θα τη θαυμάσουμε ξανά μαζί με τους υπόλοιπους της τηλεοπτικής παρέας.

Η φωτογραφία για την οποία μιλάμε εμφανίστηκε στο instagram μέσα από τον λογαρισμό Elena' s Diary και γυρίζει τον χρόνο πίσω αρκετά.

«Αναγνωρίζετε την Μαρία Καβογιάννη στην σπάνια αυτή φωτογραφία από την εποχή που εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο;», διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ στη συνέχεια παρατείθενται σε πρώτο πρόσωπο, λόγια που έχει μοιραστεί για το παρελθόν της η ηθοποιός.

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα» έχει αφηγηθεί η αγαπημένη ηθοποιός. «Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια. Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Με την μαθήτρια της φωτογραφίας διατηρώ επαφές, έχει γίνει έκτακτο παιδί και καταπληκτική φωτογράφος».

Maestro: Η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη μοιράζονται λόγια αγάπης και σεβασμού και συγκινούν

{https://www.instagram.com/p/C5eOS-hrQid/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.04.2024 - 14:12