Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε πως παντρεύεται όμως δεν είπε πολλά

07.04.2024
Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε πως παντρεύεται όμως δεν είπε πολλά
Τι είπε για τον γάμο του και για τον δεύτερο κύκλο του Famagusta ο Ανδρέας Γεωργίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (7/4) ο Αντρέας Γεωργίου και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τις εξελίξεις της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Απόψε ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς Famagusta και, φυσικά, ο δημιουργός της είχε να δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμε΄νουμε.

«Στον α’ κύκλο είδαμε την περίοδο που έφυγε ο κόσμος από τα σπίτια του το 1974. Τώρα θα εστιάσουμε στην περίοδο όπου έμεναν σε προσφυγικούς καταυλισμούς. Θα δούμε τους κεντρικούς μας ήρωες να βρίσκονται στο απόλυτο μηδέν και πως ξαναχτίζουν τη ζωή τους, τις επιλογές τους. Παράλληλα, βλέπουμε το τώρα, που ξεκινά με τον Θοδωρή να μπαίνει στη φυλακή ως ένοχος για το φόνο της Ελένης», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου, για τη σειρά που πήρε το πράσινο φως και για τρίτο κύκλο.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Κύπριος δημιουργός επιβεβαίωσε πως όντως παντρεύεται αλλά δεν ε΄δωσε και πολλές λεπτομέρειες, εξηγώντας και το γιατι΄.

«Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Ήθελα λίγο να το προστατεύσω όσο μπορούσα», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος, όπως ε΄γινε γνωστό θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδου΄λου. «Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό», τόνισε, ενώ είπε πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να στέλνουν τα προσκλητήρια, κάτι που θα κάνουν όμως αρκετά σύντομα.

Όσο για το πως προλαβαίνει με τόσο βαρύ πρόγραμμα να έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, είπε πως είναι πολύ απλά τα πράγματα αν υπάρχει καλός προγραμματισμός.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.04.2024 - 18:53