Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

21.03.2024
Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του
Γαμπρός πρόκειται να ντυθεί, και μάλιστα πολύ συντομα, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κυπριακού site ilovestyle, που επιβεβαίωσε και το okmag, ο Αντρέας Γεωργίου και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, ετοιμάζουν τον γάμο τους που θα τελεστεί το Φθινόπωρο.

{https://www.instagram.com/p/C06u3-MNZ95/?img_index=1}

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και η πανέμορφη make up artist γνωρίστηκαν πριν από 6 χρόνια στη σειρά «Τατουάζ» και συνεργάστηκαν σε όλες τις δουλειές εκείνου, μέχρι και το πρόσφατο «Famagusta». Η σχέση τους είχε αρκετά σκαμπαμεβάσματα όλη αυτή την περίοδο αλλά φαίνεται πως τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι δυο τους θα γίνουν σύντομα σύζυγοι.

10_6.png

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Γεωργιου έκανε ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του η οποία δεν κρύβει το μονόπετρο που εκείνος της πρόσφερε, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ενημερώσει πολλά αγαπημένα του πρόσωπα πως σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φθινοπώρου.

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Ανδρέα Γεωργίου - "Σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ πάντα"

Με το καλό, λοιπόν, και παρόλο που το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους όλο αυτό τον καιρό, φαίνεται ότι οι «αετομάτηδες» εντόπισαν το μονόπετρο στο δάχτυλο της Σιμώνης σε ένα ποστ που έκανε στα τέλη Φεβρουαρίου.

{https://www.instagram.com/p/C347TUUtpNU/?img_index=1}

Σε αυτό το ποστ είχαμε και Interaction του ζεύγους στα σχόλια, με καρδούλες και... φωτιές.

4_23.png

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 15:31