Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Ανδρέα Γεωργίου - "Σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ πάντα"

18.04.2023
Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Ανδρέα Γεωργίου - "Σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ πάντα"
(photo: @danaibarka)
Γενέθλια έχει σήμερα (18/4) ο Ανδρέας Γεωργίου και η κολλητή του φίλη, Δανάη Μπάρκα τον αποθεώνει και δημοσίως!

Η Δανάη Μπάρκα και ο Ανδρέας Γεωργίου είναι στενοί φίλοι και μιας μορφής συγγενείς, όπως έχουν πει πολλές φορές και οι δυο. Σήμερα, εκείος γίνεται 41ός ετών και εκείνη του εύχεται με λόγια μοναδικά και διαδικτυακά, ενώ μοιράζεται γλυκύτατες κοινές τους φωτογραφίες.

"Γιορτάζει σήμερα και κανονικά πρέπει να γιορτάζουμε όλοι όσοι τον έχουμε στην ζωή μας. Τι να σας πρωτοπώ γι αυτό το πλάσμα;; 😍", ξεκινά την ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα συνεχίζοντας με τα πιο ζεστά λόγια για τον αγαπημένο της φίλο. "Ο πιο ευγενικός, ψύχραιμος, δυνατός, δυναμικός φροντιστικός, αγαπησιάρης, ταλαντούχος Ανδρέας που ξέρω. Έχει το αγαπημένο μου αντρικό όνομα και μια απ τις αγαπημένες μου αγκαλιές στον κόσμο. Όσο τον μαθαίνω τόσο τον αγαπώ, και τόσο τον θαυμάζω." λέει η Δανάη και εύχεται με αγάπη. "Αντρικο μου υπέροχε,να σε χαιρόμαστε. Να μας φωτίζεις την ζωή και μας ομορφαίνεις την καθημερινότητα. Σ’αγαπώ και θα σ αγαπώ πάντα. ♥️"

{https://www.instagram.com/p/CrLAHAvsRGT/}

Όσο για τον εορτάζοντα; Ο δημιουργός των επιτυχιών Μπρου΄σκο, Τατουάζ, 8 Λέξεις και Γη της Ελιάς βρίσκεται στο Παρίσι με φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με τον οποίο ποζάρει και σε παιχνιδιάρικες φωτογραφίες που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CrJR8y1sfKS/}